Képzőművészet Alapdiploma a New Jersey-ben az Amerikai Egyesült Államokban

Képzőművészet Alapképzések Megtekintése 2017 a New Jersey-ben az Amerikai Egyesült Államokban

Képzőművészet

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

New Jersey egy északkeleti és közép-atlanti állam az Egyesült Államokban. Top rangsorolt ​​egyetem USA évében 2013 található ebben a tartományban. New Jersey egy figyelemre méltó állam a felsőoktatásban. A nemzet tele van élettel, a rekreáció és a szakmai karrier lehetőségeket.

Kérj Információt Képzőművészet Alapdiplomák a New Jersey-ben az Amerikai Egyesült Államokban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Képzőművészet Amerikai Egyesült Államok New Jersey, NJ.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Amerikai Egyesült Államok !

or search for similar programs here