Szobrászat Alapdiplomák

Szobrászat 2017 Alapképzés

Szobrászat

A bachelor 's diplomát egy egyetemi diploma, hogy a hallgatók keresnek sikeres lezárását követően egy három-öt éves főiskolai vagy egyetemi programot. A diploma megszerzése után, a diákok készen áll a karrier terén a hangsúly, vagy szeretné felsőoktatás egyetemi programok.

 

Mi a Bachelor szobor? Ez a program középpontjában specializálódott hallgatók felkészítése, hogy sikeres művész, kifejezetten szobrászok. A legtöbb program megköveteli a diákok, hogy osztályok, hogy ki őket, hogy a leggyakoribb szobor médiumok, köztük fém és fa. A diákok gyakran is kap egy esélyt, hogy próbálja a kezüket az öntés szobor. Ennek eredményeként, a tanterv elég széles ahhoz, hogy a diákok megszerezzék a technikai készség a számos területen, miközben még mindig képes összpontosítani egy adott közegben.

 

Az ilyen mértékű különösen előnyös, mert növeli a diákok "a kreativitás és műszaki művészi képesség.Ezek kulcsfontosságú összetevőket, hogy a művészek kell, hogy minden művészeti ág annak érdekében, hogy sikeres legyen.

 

Ezek a programok általában változó költségek iskolánként, amely nagyjából az iskolában 's méretét és helyét. Konkrétabb adatokat a tandíj és a regisztrációs díjat keresztül érhető el minden program 's felvételi iroda.

 

A Bachelor szobor egy meglehetősen sokoldalú mértékben. Pályakezdő ezek a programok minden eszközt, hogy szükség van a szakmai pályára a szakmai szobrászok. Azonban ezek ugyanazokat a készségeket lehet alkalmazni számos más módon, beleértve a modell készítés építészeti és belsőépítészeti. Minden évben, a diplomások száma is tovább, hogy töltse a cipő a tanárok, professzorok, az épület pályára szobor oktatók.

 

Szobor egy rendkívül kifizetődő tanmenetet és a sok diák keres, hogy beiratkozik a programok szerte a világon minden nap.Ha érdekelt abban, hogy a program, az ideje, hogy elkezdődjön a keresés, mint most. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

 

Mutass többet

Bachelor Képzőművészeti Stúdió Művészeti

Northern Arizona University
Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Flagstaff

Az ilyen mértékű kihasználja Nau stúdiójában létesítmények hozzászoktatni a diákok dolgoznak a stúdióban környezetben. A hallgatók megtanulják a fontos technikákat, elemzése anyagok, tervezés, kritika, a globális hatások, és így tovább. [+]

Szobrászat Alapképzés 2017. Elérhető Hangsúlyt területek: Kerámia - Kiemelés Festés - Kiemelés Művésznyomatok - Kiemelés Szobor - Kiemelés Az ilyen mértékű kihasználja Nau stúdiójában létesítmények hozzászoktatni a diákok dolgoznak a stúdióban környezetben. A hallgatók megtanulják a fontos technikákat, elemzése anyagok, tervezés, kritika, a globális hatások, és így tovább. Mit tehetek egy Bachelor of Fine Arts Studio Art? Minden művész szárnyal a két szárny-képzelet és a vízi jármű. Ha tudod képzelni angyalok vágyakoznak repülni, segíthetünk nekik kiszabadulni. Csatlakozzon az egyik programok kerámia, festmény, sokszorosított grafika, vagy a szobrászat és látni, ahol a tehetség is eljuthat. Fejlessze kézműves kis csoportokban, amelyek garantálják a szoros kölcsönhatás kar. A stúdió berendezések biztosítása csak annyit kell, hogy a művészet - kivéve a saját látása. Tanulmány a mesterek, felfedezni kritikus ösztöndíj, és hozzon létre vizuális objektumokat a különböző média. Építsd önbizalom a szükséges egyszemélyes kiállítás, előadás, és szóbeli védése. Majd diplomás felkészült az élet egy dolgozó művész, vagy a pályára art kapcsolatos területeken. A kiegyensúlyozott tanulmányi program is teljesen felkészülni egyetemi tanulmány. Karrier lehetőségek, hogy lehet elérni: antik kereskedelem Megőrzés Oktatás Kritika A továbbtanulási, az egyik ilyen utak lehetséges: vállalati kurátor Antropológus Levéltáros Könyvtáros Egyetemi követelmények Ahhoz, hogy megkapja a diplomát a Northern Arizona University, ki kell töltenie legalább 120 egység hitelt, hogy minimálisan tartalmaz egy nagy, a liberális tanulmányok követelményeinek, és az egyetemi követelmények az alábbiak szerint. Minden Northern Arizona University liberális tanulmányok, a sokféleség, junior szintű írás, és a kidolgozásában elért követelményeknek. Minden követelményeket az adott tanulmányi terv (ek). Legalább 30 darab felső osztály... [-]

Bachelor Szobor

Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
Campus Nappali 4 év September 2017 Jamaica Kingston

Beiratkozott hallgatók szobrászat vannak kitéve, mint a hagyományos megközelítés a modellezés, faragott és építése, valamint a lehetőségeit a kortárs módok háromdimenziós kifejezés. [+]

Bachelor szobrászat

Beiratkozott hallgatók szobrászat vannak kitéve, mint a hagyományos megközelítés a modellezés, faragott és építése, valamint a lehetőségeit a kortárs módok háromdimenziós kifejezés. A hangsúly a független gondolkodás, valamint az erős kritikai és műszaki ismeretek. Műszaki műhelyek fém, fa, öntés és a digitális képek kötelezőek szobrászat szakon.

Felvételi követelmények:

Minimum öt (5) CXC alanyok fokozat 1-3 (3-as fokozatú 1998 után), vagy minimum öt (5) GCE "O" Level évfolyamon a C. Legyen legalább 17 éves, a felvételkor. Angol nyelv, a CXC / érettségi szint (vagy azzal egyenértékű) kötelező minden pályázó. Visual Arts a CXC / érettségi szint (vagy azzal egyenértékű) előnyös a pályázók. PORTFOLIO: pályázóknak kell benyújtaniuk a portfolió eredeti mű értékelésre. A portfolió kell állnia a nem kevesebb, mint tizenöt (15) db friss alkotás, azaz a rajzokat kész a megfigyelésre, beleértve a tájkép, csendélet, önarckép, vagy a szám rajz. Diák vagy fényképek elfogadott külföldi pályázók. Angol nyelvi követelmény: a pályázókat, akiknek anyanyelve nem az angol kell tennie a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL). A pályázók regisztrálni a TOEFL vizsgák www.ets.org / TOEFL. [-]