Képzőművészet Alapdiploma az Amerikai Egyesült Angers Franciaországban

Képzőművészet Alapképzések Megtekintése 2018 az Amerikai Egyesült Angers Franciaországban

Képzőművészet

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

Az olyan kreatív hallgatók, akiket érdekel a színház, a zene vagy valamely más művészeti ág, számos képzőművészeti képzés és szak közül választhatnak. Ezek a képzések felkészítik a hallgatókat a művészeti pályafutásra vagy valamely más bölcsészettudományi karrierre.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Angers város történelmi fővárosa Anjou, Franciaország. Ez ad otthont a több mint 100.000 lakosa van. A város 2 egyetem nevezetesen a University of the West - UCO, és a University of Angers.

Kérj Információt Képzőművészet Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Angers Franciaországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Képzőművészet Franciaország Angers. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Franciaország!

or search for similar programs here