Filmtudomány Alapdiploma budapesten Magyarországon

Filmtudomány Alapképzések Megtekintése 2017 budapesten Magyarországon

Filmtudomány

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

Magyarország tenger nélküli ország Közép-Európában. Nem található a Kárpát-medencében és a határos Szlovákia az északi, Ukrajnában és Romániában a keleti, Szerbiában és Horvátországban a déli, Szlovénia a délnyugati és Ausztriában a nyugati.

Budapest a Magyarország fővárosa és a kilencedik legnagyobb az Európai Unióban. Mivel a legnagyobb az országban, ez szolgál a központ a kereskedelmi és ipari tevékenység többek között. Ez közel húsz felsőoktatási intézmények határain belül.

Kérj Információt Filmtudomány Alapdiplomák budapesten Magyarországon 2017

Mutass többet

Bachelor of Arts in Visual Representation (Formerly: Film and Media studies)

Budapest Metropolitan University
Campus Nappali 6 félév September 2017 Magyarország Budapest

[+]

Filmtudomány Alapképzések budapesten Magyarországon. Film és Média specialista vizuális ábrázolás Szakirányok indulnak, ha a megfelelő számú diák kíván csatlakozni a specializáció. A program gyakorlati tapasztalata abban, hogy rövid filmek, televíziós jelenetek és dokumentumfilmeket, valamint a gyakorlatban a munka egy forgatókönyvíró, rendező, asszisztens, világítás technikus, hangmérnök, szerkesztő. területén az analóg és digitális utómunka A szerkesztőségek Ez a program célja van ... [-]