Képzőművészet Alapdiploma manilában A Fülöp-szigeteken

Képzőművészet Graduális Tanulmányok Megtekintése 2017 manilában A Fülöp-szigeteken

Képzőművészet

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A képzőművészeti képzések tárgyköre igen széles. A leggyakrabban előforduló kurzusok az alábbiak: digitális művészet, kritika és művészetelmélet, művészettörténet, kerámia, festészet, szobrászat, grafika, fotográfia és előadó-művészet.

A Fülöp-szigetek, hivatalos nevén a Fülöp-szigeteki Köztársaság, egy szuverén állam Délkelet-Ázsiában, a nyugati Csendes-óceánon. English az egyik hivatalos nyelvén, a Fülöp-szigeteken, és a kötelező tárgy minden iskolában.

Manila, a főváros és a második legnagyobb városa, az ország, a gondolat, hogy az ország 's gazdasági, politikai, társadalmi és kulturális központja. Másrészt, a város egy lakás az ország legjobb iskolák, a felsőoktatás iskolák, egyetemek és képzési központok. Ezek az intézmények nyújtanak megfizethető oktatást a tanulók.

Kérj Információt Képzőművészet Alapdiplomák manilában A Fülöp-szigeteken 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Képzőművészet Fülöp-szigetek Manila.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here