BACHELORSTUDIES

Jogi tanulmányok Alapképzések Megtekintése Afrikában 2020

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

A jog és szabályozások a társadalom által felállított jogszabályok összességét tanulmányozza. A terület szakirányai között megtaláljuk a nemzetközi kormányzati kapcsolatokat, melyek gondoskodnak a megfelelő üzleti gyakorlat foganatosításáról a határokon átívelő kereskedelmi folyamatok során.

Akkor is, ha úgy dönt, Kelet-Afrika mitológiai, varázslatos Tanzánia, Szenegál, a föld Teranga vagy Dél-Afrikában, a széles lehetőségeket áztassa, és szolgálja a kutatás Afrikában lesz elsöprő.

Jogi tanulmányok Alapképzések Áttekintése Afrikában 2020

9 Találatok Jogi tanulmányok, Afrika Filter

BSc Forensic Sciences

Botswana International University Of Science And Technology
BSc
szept. 2020
Angol
Campus

A törvényszéki tudomány kémiai témái közé tartozik a entomológia, a szöveti bomlás, a bűncselekmény vizsgálata, az ujjlenyomat-elemzés, a kábítószerek és az alkohol felfedezés ...

Tovább

BA (törvény)

University of Johannesburg
BA
jan. 2021
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

A BA (jogi) diploma célja, hogy a hallgató megismerje a dél-afrikai jogrendszert, a magánjogot, az alkotmányos jogot és a szokásjogot.

Tovább

Alapvető engedély jogtudományi

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Alapképzés
<
Nappali
<
3 év
Francia
Campus

Az alapvető engedély jogtudomány egy oklevél, amely előkészíti a hosszú tanulmányok, valamint a nemzeti és nemzetközi versenyjog (közjegyző, bár ...).

Tovább

Mértékben magánjogi

Université Virtuelle (UIV)
Alapképzés
<
Nappali
<
3 év
Francia
On-line

A távolság engedély magánjogi kezdetben biztosítja a jogállamiság általános, és a magánjog.

Tovább

Titer rncp niveau 3: gestionnaire de paie

INEAD
Alapképzés
<
Nappali
Francia
On-line

Deux mille par an dans les Dix ans à venir: c'est le nombre de comptables et gestionnaires de paie que les entreprises de toutes Tailles devraient recruter.

Tovább

Bachelor kánonjog

L’Université Catholique Du Congo
Alapképzés
szept. 2020
<
Nappali
<
3 év
Francia
Campus

A kánonjog szak lehet kitölteni az egyik összesítése középfokú oktatás magasabb fokú, amely feljogosítja az engedélyest tanítani a középiskolákban.

Tovább

BSc kriminológia / biztonsági vizsgálatok

Kwararafa University
BSc
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Kwararafa Egyetem Wukari volt engedélyezett, mint Wukari Jubileumi Országos Egyetemi Bizottság 2005-ben. Levette 2006. márciusában 61 diák, mint az első, és csak a közösség tu ...

Tovább

Állam- és Jogtudományi Kar

University of Ilorin
Alapképzés
márc. 2021
<
Nappali
Angol
Campus

A Jogi Kar, University of Ilorin egyik legfontosabb jogi karok Nigériában. A kar kezdetben létre 1983 egységként a Department of Business Administration, fennhatósága alá vonj ...

Tovább

BCom (törvény)

University of Johannesburg
Alapképzés
jan. 2021
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

A BCom (Law) fokozat célja, hogy a hallgató megismerje a dél-afrikai jogrendszert, a magánjogot, az üzleti vállalkozások jogát, a munkajogot és a szokásjogot. Ezen felül, a ha ...

Tovább