Iparművészet Alapdiploma az Amerikai Egyesült Angers Franciaországban

Iparművészet Graduális Tanulmányok Megtekintése 2018 az Amerikai Egyesült Angers Franciaországban

Iparművészet

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Iparművészeti utalni kell minden olyan művészeti forma alkalmazott a tervezés, illetve díszítéssel. Ennek keretében például az ipari, grafikus, divat- és lakberendezési. Azt is lehetnek a dekoratív művészet. Építészet és fotózás néha szerepel a hallgatólagos művészet. Ez eltér a képzőművészet, amelyek célja, hogy esztétikus, intellektuálisan stimuláló művészeti formák.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Angers város történelmi fővárosa Anjou, Franciaország. Ez ad otthont a több mint 100.000 lakosa van. A város 2 egyetem nevezetesen a University of the West - UCO, és a University of Angers.

Kérj Információt Iparművészet Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Angers Franciaországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Iparművészet Franciaország Angers. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here