Iparművészet Alapképzés Óceánia

Iparművészet Alapképzések Megtekintése Óceánia 2017

Iparművészet

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

 

A „alkalmazott”, a „iparművészeti mértékben” azt jelenti, hogy a szakmai jellegű. Elvégzése után az ilyen típusú program, a hallgatók felfegyverkezve a szükséges készségeket, hogy megkezdi a karrier nélkül további oktatásban vagy képzésben.

Óceánia más néven Oceanica a régió középpontjában a szigeteken a trópusi Csendes-óceán. [4] véleménye, hogy mi minősül Óceánia tartományban a három kistérségben az Melanézia, Mikronézia és Polinézia [5], hogy tágabb értelemben az egész szigeti régió Ázsia és az amerikai, köztük Ausztráliában és a maláj szigetvilág.

Iparművészet Alapképzések Áttekintése Óceánia 2017

Mutass többet

BA

The University of Waikato
Campus Nappali 3 év March 2018 Új-Zéland Hamilton

Ha lenyűgözte a történelem és a kreatív tevékenységek az emberiség, és ez hogyan alakítja a társadalmak és a jövőnk -, akkor a Bachelor of Arts Waikato az Ön számára. A Bachelor of Arts talán belül hozott Bölcsészettudományi Kar és Társadalomtudományi Kar, illetve a Kar maori bennszülött és tanulmányok. [+]

Iparművészet Alapképzések Óceánia 2017. BA Ha lenyűgözte a történelem és a kreatív tevékenységek az emberiség, és ez hogyan alakítja a társadalmak és a jövőnk -, akkor a Bachelor of Arts Waikato az Ön számára. A Bachelor of Arts talán belül hozott Bölcsészettudományi Kar és Társadalomtudományi Kar, illetve a Kar maori bennszülött és tanulmányok. A Bachelor of Arts (BA) Waikato kapsz egy nemzetközileg elismert diplomát, ami a változatos karrier. A diplomások iránti kereslet rugalmas készségeket, praktikus kilátások és mély megértés, hogy hozza a saját szerepüket. A Waikato BA alakul ágazatspecifikus analitikus képességek és kutatási tapasztalattal, jól bevált írásbeli és szóbeli kommunikációs készség, és széles perspektívát a világ és a különböző kultúrák. BA szerint a Bölcsészettudományi Kar és Társadalomtudományi Kar A BA-tól a Bölcsészettudományi Kar és Társadalomtudományi Kar akkor lehetősége van arra, hogy személyre szabott tanulmányi, hogy megfeleljen a szenvedélyek és érdekek, az egész kar az egyetemen. Majd megtudjuk, az emberi természet és az emberi elme, mivel azok által feltárt a művészetek, a nyelv, a politika, és a kultúra a múlt és a jelen. A hatékony kommunikációs készségek terén, miközben tanul az Arts értékelik, mint alapvető a modern munkahelyen. Akkor hozzáférhet Waikato modern, e célra épített tanítási és teljesítmény helyszíneken, többek között a Gallagher Akadémia Performing Arts és az on-campus televíziós stúdió. Meg fogják ösztönözni, hogy kiterjesszék és tökéletes a saját gyakorlat, és vegye be a sor Új-Zélandon és nemzetközi kreatív közösségeket. BA alatt Kar maori bennszülött és tanulmányok A BA szerint a Kar maori bennszülött és tanulmányok, majd megtanít az alapvető... [-]