BACHELORSTUDIES

Megtekintés Interdiszciplináris tanulmányok Alapképzések Hollandiában 2021

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Interdiszciplináris tanulmányok olyan koncentrációban, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy saját, személyre szabott tanösvény. Úgy dönt, hogy összpontosítson interdiszciplináris vizsgálatok segíthetnek a diákok, hogy készítsen egy tudományos program, amely illeszkedik a jövőbeni karrier célok.

Hollandia egy alkotó ország a Holland Királyság, amely tizenkét tartomány Észak-Nyugat-Európa és a három sziget a Karib-térségben. Angolul beszélő diákok nem lesz probléma megtalálni megfelelő tanfolyamokat. A nemzetközi diákok vonatkozó egyetemek Hollandiában számos ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

A Legjobb Interdiszciplináris tanulmányok Alapképzések Hollandiában 2021

2 Találatok Interdiszciplináris tanulmányok, Hollandia Filter

Bachelor Egyetem College Roosevelt

Utrecht University
Alapképzés
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Az UCR Liberális Művészet és Tudomány program. Az UCR-n a motivált és kíváncsi diákok saját egyéni programot hoznak létre egy nemzetközi campuson.

Tovább

Bachelor Interdiszciplináris Művészetek

Zuyd University of Applied Sciences
Alapképzés
01 szept. 2021
<
Nappali
<
3 év
01 jún. 2021
Angol
Campus

Változó és összetett társadalmunknak a mainstreamen túlmutató megoldásokra van szüksége. Az iArts-nál (Interdiszciplináris művészetek) képesek vagyunk a problémákat ezekhez a ...

Tovább