96 Bachelor Programok ban ben Indonézia for 2024

Bachelor Programok ban ben Indonézia for 2024Filter
    • Denpasar Selatan, Indonézia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Bekasi, Indonézia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A számviteli tanulmányi program célkitűzései a következők: Olyan diplomások előállítása, akik képesek kielégíteni az üzleti világ és az állami ügynökségek igényeit; Vezető és vállalkozó szellemű öregdiákok előállítása; Olyan kutatások és munkák készítése, amelyek a közösség számára előnyösek, és amelyek hazai és nemzetközi tudományos folyóiratokban jelennek meg; és

    • Bandung, Indonézia
    • Jakarta, Indonézia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Jakarta, Indonézia

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    IPMI programjait legjobban ismert egyedülálló pedagógiai szempontból és holisztikus tapasztalatai aktív részvételét, valós nemzetközi projektek és integráló elmélet és a gyakorlat. Az iskola büszke, amiért egy state-of-the-art előmenetel csapat és vezetői karrier orientációs program biztosításában részt vevő hallgatók a sikeres karrier gyorsulás.

    • Jakarta, Indonézia

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának ...

    • Banda Aceh, Indonézia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol, Indonéz

    A(z Universitas Syiah Kuala Számítógép-mérnöki szakot 2016. január 20-án az Oktatási Minisztérium 46/KPT/I/2016. számú rendelete hozta létre „B” akkreditációval. Ennek a programnak a létrehozása része a tudományterületek frissítésének, hogy megbirkózzanak az információs és kommunikációs technológia gyors fejlődésével és az ipari forradalom 4.0 korszakában tapasztalható magas szintű globális versenyhelyzettel. A Számítástechnikai Tanulmányi Program kiterjed a számítástechnikai rendszerek és a számítógép-alapú rendszerek tervezésére és tervezésére. A számítástechnika 3 (három) szakterülettel (szakértelemmel) rendelkezik, nevezetesen: beágyazott rendszerek, számítógépes hálózatok és HPC, valamint multimédia technológia. A program tudományos tanulmányai magukban foglalják a szoftverfejlesztést, különös tekintettel a szoftvertervezésre és -tervezésre, mint a digitális eszközök (hardver) felhasználói és más eszközök (felhasználók) interfészére. A Számítástechnika tananyag nagyobb hangsúlyt fektet a hardverre, mint a szoftverre, és/vagy lehetőség van a kiegyensúlyozott hangsúlyozásra. Ennek ellenére még mindig erős a mérnöki érzéke.

    • Jakarta, Indonézia

    Teljes idő

    4 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Az Universitas Prasetiya Mulya felismerte az azonnali szükségleteket a pénzügyi szolgáltatások forradalmának közepette. A Pénzügyi és Banki Pénzügyi Technoloy Bachelor's Degree Program (S1) célja olyan egyetemi hallgatók előállítása, akiknek megvan a vágyuk és készségeik kreatív innovációk létrehozására a pénzügyi szektorban.

    • Malang, Indonézia

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Az Angol Nyelvoktatási Osztályt (ELED) olyan millenniumi fiataloknak tervezték, akik kreatívak, globális gondolkodásúak és alkalmazkodnak a tudomány és a technológia fejlődéséhez. Az ELED felkészíti az eLedears-t (ELED-hallgatókat) arra, hogy készek legyenek tudományos és nem tudományos környezetben dolgozni, nemzeti és globális versenyképességgel.

    • Jakarta, Indonézia

    A Pszichológiai Kar 2005 -ben alakult, a Mercu Buana University mint a kiválóság, a haladás és a nemzetközi színvonalú professzionális humánerőforrás fejlesztése érdekében kialakított kép kialakításának szellemében.

    • Bandung, Indonézia

    Nevelje a hallgatókat arra, hogy tudósokká, tudósokká és szakértőkké váljanak a nemzetközi kapcsolatok területén, akik készen állnak arra, hogy a tudományuk és a szakmájuk legmagasabb fokát elérjék, és minden társadalmi és állami technológiában felkészültek és működőképesek. nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt.

    • Serpong Sub-District, Indonézia

    Program Studios Retail Management di Pradita University berkomitmen melengkapi mahasiswa dengan keterampilan dan pengetahuan untuk merancang, mengelola dan mengembangkan bisnis ritel baik secara online, offline maupun gabungan keduanya (omni channel retail).

    • Batam, Indonézia

    Az egyetemen

    Angol

    Batam International University Számviteli tanulmányi program olyan vezetői és vállalkozó szellemű szakembereket táplál a pénzügyi könyvelésben, akik diplomát szereznek. A program megismeri a számvitel elméleteit és fogalmait, különös tekintettel a számviteli pénzügyekre, a könyvelés kezelésére, az adózásra és a számviteli ellenőrzésekre.

    • Buleleng, Indonézia

    Az egyetemen

    Angol

    Az Informatikai Mérnöki Oktatás Tanulmányi Program a Ganesha Oktatási Egyetem (UNDIKSHA) egyik mérnöki és szakképzési karának tanszéke. Úgy tervezték, hogy fejlessze a tudományt és a technológiát, valamint kompetens, innovatív, kulturált és rendkívül versenyképes szakmai és oktatási humán erőforrásokat állítson elő.

    • Yogyakarta, Indonézia

    Angol, Indonéz

    A textiltechnika egy új tanulmányi program az Universitas Islam Indonesia Ipari Mérnöki Karán. A kutatási, technológiai és felsőoktatási miniszter (Oktatási és Kulturális Minisztérium) 825 / KPT / I / 2019 számú határozati levele alapján hozták létre, és úttörő tanulmányi program, és az egyetlen, amely alapképzést kínál ( S1) az indonéziai textilgyártáshoz.

    • West Jakarta, Indonézia

    Angol, Indonéz

    Gazdaságának kiépítéséhez Indonéziának a vállalkozók aktív részvételére van szüksége. Olyan lehetőségeket teremtenek, amelyek képesek felszívni a rendelkezésre álló munkaerőt. Ez olyan egyetemen kezdődhet, amely alapvető szerepet játszik a kiváló kompetenciákkal és magas versenyképességű dolgozó szakemberek előállításában.