Alapképzés in Velp Hollandiában

A Legjobb Graduális Tanulmányok in Velp Hollandiában 2018

Mester

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Hollandia egy alkotó ország a Holland Királyság, amely tizenkét tartomány Észak-Nyugat-Európa és a három sziget a Karib-térségben. Angolul beszélő diákok nem lesz probléma megtalálni megfelelő tanfolyamokat. A nemzetközi diákok vonatkozó egyetemek Hollandiában számos ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

Velp tartják az egyik a tökéletes hely a nemzetközi diákok számára. Ez a legjobb oktatási lehetőségek mellett különböző jó karrierlehetőségek. Néhány jó egyetemei Velp van Radboud Egyetem Nijmegen és a Wageningen UR (University & Research Center).

Graduális Tanulmányok Összevetése in Velp Hollandiában 2018

Mutass többet

Állattenyésztési Bachelor (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Campus Nappali 4 év September 2018 Hollandia Velp

Az állattenyésztési program nem csak tanít mindent, amit tudni kell az állatokról; ez is vonatkozik mindent körülöttük. A program a biológiáról és a gazdaságról, a vállalkozói szellemről, a marketingről, a pénzgazdálkodásról, a tanácsadásról és az oktatásról, az innovációról, a kutatásról, az irányításról, az állatok viselkedéséről, az állattenyésztésről és a nemzetközi kereskedelemről tanít. [+]

Állattenyésztés

A dinamikus mindenki számára

Az állati szektor világviszonylatban igen dinamikus. Csak Hollandiában több mint 400 000 ember lovagol, és több mint 70 000 vállalat vesz részt velük, ami 1,3 milliárd euró üzleti forgalmat eredményez. A holland állattenyésztés egyik fontos szektora az állattenyésztési ágazat, amely több mint 1,5 millió tejelő tehenet, 12 millió sertést és 95 millió csirkét foglal magában. Mind az állatállomány, mind a lószektor kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújt. Mindez nem lenne lehetséges, ha a legnagyobb figyelmet nem fordították az állatok gondozására, egészségére és jólétére.... [-]