Alapképzés in Middelburg Hollandiában

A Legjobb Graduális Tanulmányok in Middelburg Hollandiában 2018

Mester

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Middleburg van néhány híres egyetemek, mint a holland University College Roosevelt. Az egyetemek híresek minőségi oktatás és változatos képzési programok. Sőt, ez egy békés és gyönyörű város, ideális élni.

Alapképzések Összevetése in Middelburg Hollandiában 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Mester Hollandia Middelburg. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Hollandia!

or search for similar programs here