Alapképzés eindhovenben Hollandiában

A Legjobb Alapdiplomák eindhovenben Hollandiában 2018

Mester

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Eindhoven egy gyönyörű város, amely számos neves egyetemek, mint a Technische Universiteit Eindhoven és Fontys University of Applied Sciences. A tökéletes és biztonságos helyet, ahol élni és tanulni.

Alapképzések Összevetése eindhovenben Hollandiában 2018

Mutass többet

Bachelor in International Business

Fontys University of Applied Sciences
Campus Nappali 48 hónapok February 2018 Hollandia Eindhoven Seattle + 1 további

[+]

Bármilyen egyenértékű oktatás (amelyet intézményünknek kell összehasonlítania) Mivel minden országnak saját iskolai rendszere van, miután megkaptuk tőled, megvizsgáljuk az oklevelét.

[-]

Agglegény A Nemzetközi üzleti Menedzsment (BBA)

Tio University of Applied Sciences
Campus Nappali 3 - 4 év January 2019 Hollandia Amszterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo + 4 további

Egy dicsőséges jövő: megszünteti az üzletet egy amerikai szervezetnél, és kutatja az üzleti tevékenység lehetőségeit Ázsiában. Az üzleti világ keresi Önt! Miután befejezte a nemzetközi üzleti menedzsment bachelor diplomát, akkor excel a nemzetközi kapcsolatok kialakítása és a saját lehetőségeket teremt. Ez a főiskolai program egy lépést tesz közelebb a nemzetközi sikerhez. [+]

Egy dicsőséges jövő: megszünteti az üzletet egy amerikai szervezetnél, és kutatja az üzleti tevékenység lehetőségeit Ázsiában. Az üzleti világ keresi Önt! Miután befejezte a nemzetközi üzleti menedzsment bachelor diplomát, akkor excel a nemzetközi kapcsolatok kialakítása és a saját lehetőségeket teremt. Ez a főiskolai program egy lépést tesz közelebb a nemzetközi sikerhez.

Például fiókkezelőként, pénzügyi menedzserként vagy értékesítési vagy körzeti vezetőként dolgozhat. Elindíthatja saját vállalkozását is.

Ez a bachelor program az Ön számára?

A Tio Nemzetközi Üzleti Menedzsment program alapja az International Business (IB) program, amely további hangsúlyt fektet a pénzügyekre és az e-kereskedelemre. Ez azt jelenti, hogy érezni fogja magát otthon a pénzügyi és online világban befejezése után ez a főiskolai program. Felismered magad a következő leírásban? Te:... [-]


Bachelor Nemzetközi Turizmus Menedzsment (BBA)

Tio University of Applied Sciences
Campus Nappali 3 - 4 év January 2019 Hollandia Amszterdam Utrecht Eindhoven Rotterdam Hengelo + 4 további

Dubai, Botswana, New York, Velence; az egész világ a lábad. Az utazási ágazat keresi Önt! Miután megkapta a Nemzetközi Turizmus menedzsment bachelor diplomáját, akkor eladja a világot online és offline. Ön utazásokat tervez, gyors áron vásárol, és kapcsolatokat létesít az egész világon. Például egy termékmenedzser, eseménykezelő, utazási tanácsadó vagy városi marketingszakember lehet. Elindíthatja saját vállalkozását is. [+]

Dubai, Botswana, New York, Velence; az egész világ a lábad. Az utazási ágazat keresi Önt! Miután megkapta a Nemzetközi Turizmus menedzsment bachelor diplomáját, akkor eladja a világot online és offline. Ön utazásokat tervez, gyors áron vásárol, és kapcsolatokat létesít az egész világon.

Például egy termékmenedzser, eseménykezelő, utazási tanácsadó vagy városi marketingszakember lehet. Elindíthatja saját vállalkozását is.

Ez a bachelor program az Ön számára?

Tio Nemzetközi Turizmus menedzsment bachelor program egyesíti a tudás az idegenforgalom és az e-kereskedelem szempontjait. Ez azt jelenti, hogy otthon érezheti magát az online világban is. Felismered magad a következő leírásban? Te:... [-]


Bachelor Szálloda és Rendezvényszervezés (BBA)

Tio University of Applied Sciences
Campus Nappali 3 - 4 év January 2019 Hollandia Amszterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo + 4 további

Üdvözöljük a legjobb szállodák, csillagos éttermek, fesztiválok és sportesemények világában. A vendéglátás szektora keresi Önt! Miután befejezte a Hotel és Event Management bachelor diploma, akkor képes lesz arra, hogy megteremtse a tökéletes élményt a vendégek, akár online. Megfordul minden tartózkodás és esemény sikeres lesz. [+]

Üdvözöljük a legjobb szállodák, csillagos éttermek, fesztiválok és sportesemények világában. A vendéglátás szektora keresi Önt! Miután befejezte a Hotel és Event Management bachelor diploma, akkor képes lesz arra, hogy megteremtse a tökéletes élményt a vendégek, akár online. Megfordul minden tartózkodás és esemény sikeres lesz.

Működhet például pl. Szállodai menedzser, esemény menedzser, élelmiszer-ital menedzser, marketing vagy kommunikációs menedzser, vagy elkezdheti saját vállalkozását.

Ez a bachelor program az Ön számára?

A Tio's Hotel és Event Management bachelor program két világ közül a legjobbat kínálja: egy hagyományos szállodai menedzsment fokozatot és az eseménykezelés szempontjait. Felismered magad a következő leírásban? Te:... [-]