Alapképzés hágában Hollandiában

A Legjobb Alapképzések hágában Hollandiában 2018

Mester

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Hága egy neves egyetem, Hága Egyetemen. Ez a város az egyik legjobb hely, hogy tanulmányozza, és tele van jó lehetőséget a diákok számára. Hága is ismert a sokszínűség és a kultúra. Ezért, ez egy tökéletes hely a tanulmányok és a jó karrier.

Alapképzések Összevetése hágában Hollandiában 2018

Mutass többet

Bachelor Diploma üzleti Információs Technológia

International Business School the Hague
Campus September 2018 Hollandia A hágai

A Business Information Technology fokozat megváltoztatja az életünket és a munkát. Ez új lehetőségeket kínál, és lehetővé teszi az összes új dolgot. Közvetlenül és közvetve hatással van minden életünkre és folytatja ezt. Az IKT-ről szóló legújabb ismeretek létfontosságúak mindenki számára. [+]

A Legjobb Alapképzések hágában Hollandiában.

Bachelor üzleti informatika (60 EC, általános (management) főiskolai szakirány) Az Információs és Kommunikációs Technológia (ICT) megváltoztatja az életünket és a munkánkat. Ez új lehetőségeket kínál, és lehetővé teszi az összes új dolgot. Közvetlenül és közvetve hatással van minden életünkre és folytatja ezt. Az IKT-ről szóló legújabb ismeretek létfontosságúak mindenki számára. Különösen azok számára, akik vezető szerepet szeretnének játszani a Business és az IKT-k bevonásában, és olyan szerepkörökben akarnak lenni, mint a fejlesztő, a projektmenedzser, az ICT menedzser vagy az IKT tanácsadó.

A program 60 EC-ből áll, elsősorban az IKT-rendszerek fejlesztésére és karbantartására összpontosító tanfolyamokon.... [-]