BACHELORSTUDIES

Hangrögzítés 2020 Alapképzés

A főiskolai diploma elvégzése legalább két dolgot jelent a diplomás számára. Az egyik, lehetővé teszi egy diák számára, hogy az elsődleges tanulmányi területre jusson. Két, jelzi a munkáltatóknak, hogy egy személy készen áll arra, hogy nagyobb felelősséget vállaljon.

Talán szeretné tudni, hogy mi az a Bachelor in Recording? Azok, akik zene iránti szeretetet fejlesztenek, és szeretnének többet megtudni termeléséről, gyakran beiratkoznak az ilyen programokba. Tanfolyamok lehetnek zeneelmélet, hangtervezés, hangtechnika, akusztika és digitális mastering. Egyes tantervek lehetőséget nyújtanak a zenekar promóciójára, zenés fesztiválokra, élő keverésre és kapcsolódó témákra. Az intézmények előírhatják a belépők számára, hogy rendelkezzenek kivételes tárgyalással és saját számítógépükkel.

Az intenzív hallgatás és elemzés javítja a diákok kritikai gondolkodását. Sokan úgy találják, hogy mind az élő, mind a rögzített zenék iránti meggyőződésük egyre nő, mivel többet megtudnak arról, mi jár belőlük. A tehetséges, felelősségteljes diákok, akik igazán alkalmazzák magukat, már professzionális szinten dolgoznak, mielőtt elvégeznék a diplomaikat, így könnyű áttérést jelentenek a munka világába.

A tanulmány költsége kiszámítható, ha a hitelek összegét megszorozzuk hitelenként. Néhány intézménynek eltérő árazási struktúrája van a térségben lakóknak és azoknak, akik a régióba költözöttek tanulni.

Sok diplomás munkát találnak a meglévő stúdiókban, mint Pro Tools operátorok és mérnökök. Mások a színházakban, stadionokban és egyéb helyszíneken keresik a nyílászárókat, ahol világító és színpadi személyzetekkel együtt dolgozhatnak. A rádió továbbra is lehetőséget nyújt a műsorszórásra és a termelésre. További pozíciók vannak a játék és a film pontszámok létrehozásában. Néhány munka reklámügynökségeknél, ahol szervezik, rögzítik és gyártják a vállalati zsinórokat.

Soha nem volt jobb idő, mint most, hogy egy főiskolai diplomát szerzett. Néhány diák továbbra is napközben dolgozik, miközben tanfolyamokat tart az esti órákban, míg mások online diplomát folytatnak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

3 Találatok Hangrögzítés Filter

Lemezművészeti Bachelor

Full Sail University
BSc
ápr. 2020
<
Nappali
<
20 hónap
Angol
Campus

Ha álmodik a felvételi karriertől, akkor jó társaságban vagy. A Full Sail hangversenyiskolaként kezdődött 1979-ben, és az elmúlt években alaposan felépítette alapvető tantervé ...

Tovább

Bachelor a zenegyártásban és a felvétel művészetében

Mercy College
BSc
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

A Bachelor of Science program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a zenei produkciós felvételi művészetek karrierjére, átadható audiokészségekkel alkalmazva a film, televízi ...

Tovább

Bachelor iparművészeti zenei termelés

Visible Music College
Alapképzés
szept. 2020
<
Nappali
Angol
Campus

A Music Production program célja, hogy felkészítse a hangmérnökök és producerek a szakmai felkészültség keresztyén szempontból. A program célja, hogy megismertesse a hallgató ...

Tovább