BACHELORSTUDIES

Hangrögzítés 2020 Alapképzés

A főiskolai diploma elvégzése legalább két dolgot jelent a diplomás számára. Az egyik, lehetővé teszi egy diák számára, hogy az elsődleges tanulmányi területre jusson. Két, jelzi a munkáltatóknak, hogy egy személy készen áll arra, hogy nagyobb felelősséget vállaljon.

Talán szeretné tudni, hogy mi az a Bachelor in Recording? Azok, akik zene iránti szeretetet fejlesztenek, és szeretnének többet megtudni termeléséről, gyakran beiratkoznak az ilyen programokba. Tanfolyamok lehetnek zeneelmélet, hangtervezés, hangtechnika, akusztika és digitális mastering. Egyes tantervek lehetőséget nyújtanak a zenekar promóciójára, zenés fesztiválokra, élő keverésre és kapcsolódó témákra. Az intézmények előírhatják a belépők számára, hogy rendelkezzenek kivételes tárgyalással és saját számítógépükkel.

Az intenzív hallgatás és elemzés javítja a diákok kritikai gondolkodását. Sokan úgy találják, hogy mind az élő, mind a rögzített zenék iránti meggyőződésük egyre nő, mivel többet megtudnak arról, mi jár belőlük. A tehetséges, felelősségteljes diákok, akik igazán alkalmazzák magukat, már professzionális szinten dolgoznak, mielőtt elvégeznék a diplomaikat, így könnyű áttérést jelentenek a munka világába.

A tanulmány költsége kiszámítható, ha a hitelek összegét megszorozzuk hitelenként. Néhány intézménynek eltérő árazási struktúrája van a térségben lakóknak és azoknak, akik a régióba költözöttek tanulni.

Sok diplomás munkát találnak a meglévő stúdiókban, mint Pro Tools operátorok és mérnökök. Mások a színházakban, stadionokban és egyéb helyszíneken keresik a nyílászárókat, ahol világító és színpadi személyzetekkel együtt dolgozhatnak. A rádió továbbra is lehetőséget nyújt a műsorszórásra és a termelésre. További pozíciók vannak a játék és a film pontszámok létrehozásában. Néhány munka reklámügynökségeknél, ahol szervezik, rögzítik és gyártják a vállalati zsinórokat.

Soha nem volt jobb idő, mint most, hogy egy főiskolai diplomát szerzett. Néhány diák továbbra is napközben dolgozik, miközben tanfolyamokat tart az esti órákban, míg mások online diplomát folytatnak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

2 Találatok Hangrögzítés Filter

Bachelor iparművészeti zenei termelés

Visible Music College
Alapképzés 01 September 2020 Nappali Angol Campus

A Music Production program célja, hogy felkészítse a hangmérnökök és producerek a szakmai felkészültség keresztyén szempontból. A program célja, hogy megismertesse a hallgató ...

Tovább

BMus (Hons) a zenei előadásban és felvételben

UWL University of West London
Alapképzés 09 September 2020 Nappali Angol Campus

Ez az izgalmas kurzus a jelenlegi zeneipar igényeinek megfelelően alakult ki. Olyan zenészek számára készült, akik szeretnék saját teljesítményüket fejleszteni, készségeket és ...

Tovább