BACHELORSTUDIES.HU

Távoktatás Grafikai tervezés Alapképzések 2019/2020 Összevetése

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Grafikai tervezés középpontjában a művészet és egyéb vizuális segédeszközökkel a kapcsolat, kommunikáció, vagy eladni valamit. Grafikusok működhet létre hirdetési kampányokat, cég logók, web design, vagy más vizuális tartalmat használatos a cégek és vállalatok számára.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Kérj Információt Távoktatás Grafikai tervezés Alapdiplomák 2019/2020

5 Találatok Grafikai tervezés, Távoktatás Filter

Mérnök diplomát számítástechnika, szakirányok: programozási technológiák, számítógépes grafika és multimédia technológiák 3d vizualizáció és a számítógépes játékok

AHE - The University of Humanities and Economics
On-line Nappali 7 félévek Október 2019 Lengyelország Łódź

A cél a vizsgálatok az információs technológia, hogy előkészítse a modern és átfogóan képzett szakemberek. Javasolta az Akadémia Bölcsészettudományi és Gazdaságtudományi program a legfrissebb és eredeti válaszát gyakorlati egyetemi képzés követelményeinek az oktatási rendszer és a kereslet a munkaerőpiacon.

Bachelor diplomát grafika, specializáció: multimédia, 3D grafika, játék, művészet és vizuális kommunikáció

AHE - The University of Humanities and Economics
Campus On-line Nappali 6 félévek Október 2019 Lengyelország Łódź + 1 további

Graphic Design bachelor programok egy széles körű tapasztalata grafikai tervezés a lehetőséget, hogy szakosodnak az egyik három utat: Vizuális Kommunikáció és Multimédia, fotózás, számítógépes játék Art and Design.

Bachelor kreatív művészet és a design (grafikai tervezés)

Charles Sturt University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Január 2020 Ausztrália Wagga Wagga Port Macquarie + 3 további

A Bachelor of Creative Arts and Design (grafikai tervezés) készíti fel a munka, mint egy független művész és tervező vagy ipari vállalkozó orvos.

Tervező graphique titer rncp niveau ii

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
On-line Részidős oktatás 1 év Nyílt Beiratkozás Franciaország France Online Belgium Belgium Online Svájc Switzerland Online Luxemburg Luxembourg Online Kanada Canada Online Libanon Lebanon Online Francia Polinézia French Polynesia Online Francia Guyana French Guiana Online Guadeloupe Guadeloupe Online Martinique Martinique Online Mauritius Mauritius Online Réunion Reunion Online Marokkó Morocco Online Tunézia Tunisia Online Algéria Algeria Online Kongói Demokratikus Köztársaság Congo DRC (Zaire) Online Kongói Köztársaság Congo ROC (Brazzaville) Online Niger Niger Online Szenegál Senegal Online Elefántcsontpart Cote d'Ivoire Online + 38 további

La tanúsító RNCP est délivrée par la Commission Nationale de la Certification Professionnelle (CNCP), placée sous l'Autorite du Ministère du travail. Chaque formáció inscrite au RNCP répond à un besoin clairement identifié chez les PROFESSIONNELS et sur le Marché du travail français.

Képzőművészeti főiskolai grafikai tervezés és interaktív média

Columbia College Hollywood
On-line Nappali 4 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A grafikai tervezés és az interaktív média fokozat biztosítja a hatékony, lenyűgöző grafikai tervezés és a webes felületek fejlesztéséhez szükséges gyakorlati ismereteket és betekintést. Azonnal elkezdesz létrehozni, gyakorlati tapasztalatokat szereznél a kereskedelem minden eszközével.