BACHELORSTUDIES

Nézd meg Gazdasági fejlődés Alapdiplomák Oroszországban 2021

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A gazdasági fejlődés olyan gazdaságpolitikai terület, amely arra összpontosít, hogy az egyes országok hogyan hajthassanak végre bizonyos politikákat a polgárok gazdasági és társadalmi jólétének javítása érdekében. A hallgatók megismerhetik továbbá, hogy az országok hogyan javíthatják nemzetközi gazdasági helyzetüket.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

A Legjobb Gazdasági fejlődés Graduális Tanulmányok Oroszországban 2021

1 Találatok Gazdasági fejlődés, Oroszország Filter

Egyetemi Economics: Regionális és kommunális gazdálkodás

Saratov Socio-Economic Institute
Alapképzés
<
Nappali
<
4 év
Orosz
Campus

A cél a szakmai tevékenység szakemberek ebben a profilban - gyakorlati végrehajtása megalapozott gazdasági döntések a modern analitikai módszerekkel.

Tovább