BACHELORSTUDIES

Részidős Gépészmérnök Alapképzések Megteintése Portugáliában 2020/2021

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A gépészmérnököknek számos különböző módszert kell elsajátítaniuk, emellett sokszínű készségeket is követelnek tőlük. A gépészet változatos, hiszen ide tartozik minden a legkisebb alkatrészek tervezésétől és gyártásától a nagyobb eszközök és rendszerek összeállításáig.

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Gépészmérnök Alapdiplomák Portugáliában 2020/2021

3 Találatok Gépészmérnök, Portugália Filter

Gépészmérnöki fokozat

ISPGAYA
Alapképzés
<
Nappali
<
3 év
Portugál
Campus

Az ISPGAYA Gépészmérnöki Tanulmánya rendkívül gyakorlati és kísérleti képzést nyújt a mérnöki képzéshez szükséges elméleti ismeretek alapján.

Tovább

Bachelor gépészmérnöki

Polytechnic Institute of Tomar
Alapképzés
<
Nappali
<
Részidős
Portuguese (Portugal)
Campus

A tanulmányi program alkotja 6 félév. Az első négy félév közösek minden diák. Az utolsó két félév között több választható kurzusra, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy vála ...

Tovább

Gépészmérnöki diplomát

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)
Alapképzés
<
Nappali
Portuguese (Portugal)
Campus

Az elérni kívánt cél a Gépészmérnöki során a humán erőforrás képzése révén a különböző területeken E tudományos területen a szükséges készségekkel, a kritikai gondolkodás és a ...

Tovább