Alapdiploma az Amerikai Egyesült Écully Franciaországban

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Écully Franciaországban 2017

Mester

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

Ecully egy közösség nyugatra található Lyon, a Rhône megye keleti részén Franciaország. A város számos felsőoktatási intézmények. Ez ad otthont több mint 18.000 lakos.

Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Écully Franciaországban 2017

Mutass többet

Bachelor Nemzetközi Menedzsment és Vendéglátás

Institut Paul Bocuse
Campus Nappali 4 év September 2017 Franciaország Écully

A Bachelor program alapján képzési modell a nagy globális vendéglátás menedzsment iskolák (4 év), hozza a nemzetközi elismerést, és lehetővé teszi a folytatása tanulmányok MSc (M2), partnerségben a EMLYON Business School. [+]

A Legjobb Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Écully Franciaországban. Válasszon szállodai ágazatokban és étterem nyitva áll nagyon változatos karrier, amelyek ötvözik a szenvedély és a törekvés a jövőben, függetlenül attól, hogy a kontinensen. Az International Management Tréning Hotel és Vendéglátóipari része egy innovatív oktatási dinamikus, előnyben vezetői kreativitás. A Bachelor program alapján képzési modell a nagy globális vendéglátás menedzsment iskolák (4 év), hozza a nemzetközi elismerést, és lehetővé teszi a folytatása tanulmányok MSc (M2), partnerségben a EMLYON Business School. A képzés lehetővé teszi a nemzetközi és szakmai elismerést: Bachelor diploma International Management Hotel és Vendéglátóipari által kiadott Institut Paul Bocuse. Cím vezetője International Hotel és Vendéglátóipari (II szinten), szerepel az Országos Képzési Jegyzék Szakmai tanúsítás által kiadott, az Institut Paul Bocuse. Hanem tudományos elismerése: Professional licencet Szállodák és Idegenforgalmi, szakosodott International Management szolgáltatás és vendéglátás, állam által kiállított oklevelet Minisztérium Felsőoktatási és Kutatási keresztül IAE Lyon - Université Jean Moulin Lyon 3. Lesz egy nemzetközi MANAGER, kreatív és SZERZŐDÉS RENDELKEZNIE valódi szakértelem Ez a személyre szabott támogatást értékei alapján a Paul Bocuse Intézet, ez a képzés lehetővé teszi, hogy minden hallgató excel, hogy fejlesszék a vezetői készségek és a vállalkozói szellem eléréséhez szükséges céljait. Két bevételek tartják az 1. évben: az egyik a januári és egy szeptemberben. Az első két évben foglalkozik az alapjait az üzleti és vezetési gyakorlat körül: Három félév alapján projektmenedzsment módszertan, a csoportdinamika, a vezetés és a kreativitás A félév szakmai szimulációs gyakorlat a mi alkalmazási területeit A harmadik évben erősödik nyereséget körül vezetői fejlesztés, intra- és... [-]

Bachelor Kulináris Művészetek és étterem Gazdálkodás

Institut Paul Bocuse
Campus Nappali 4 év September 2017 Franciaország Écully

A séf most egy professzionális több képzett: meg kell mutatni nagy technikai fölény, nyitott az innovatív technológiák, alkalmazkodni a változó vezetési módszerek, bizonyítja a képzelet és a kreativitás hogy élen jár a kulináris művészetek. Amikor azt állítja, magát a vezető és vállalkozó, ő is megfeleljen az elvárásoknak az ügyfelek, az egészségügyi szükségletek és táplálkozási egyensúly. [+]

A séf most egy professzionális több képzett: meg kell mutatni nagy technikai fölény, nyitott az innovatív technológiák, alkalmazkodni a változó vezetési módszerek, bizonyítja a képzelet és a kreativitás hogy élen jár a kulináris művészetek. Amikor azt állítja, magát a vezető és vállalkozó, ő is megfeleljen az elvárásoknak az ügyfelek, az egészségügyi szükségletek és táplálkozási egyensúly. A Kulináris Művészetek Program és Étterem Management lehetővé teszi az érettségi Bachelor Kulináris Művészetek és Étterem Management és vezetője cím és Konyha Gourmet Catering (II szintű) lépett a Nemzeti Nyilvántartásba Szakképzési Certification által kiadott Paul Bocuse Intézet. LEGYEN vezető menedzser és a kivitelező egy innovatív VISION Képzés Kulináris Művészetek és Étterem Management fedezi a megnövekedett igények és a fejlesztések egy olyan ágazat folyamatos mozgásban. Két bevételek tartják az 1. évben: az egyik a januári és egy szeptemberben. Az első két évben foglalkozik az alapjait az üzleti és vezetési gyakorlat körül: három félév elméleti és gyakorlati képzés során beépített kreativitás és az analitikus projektek Egy igazi gyakorlatát a félévben különböző alkalmazási területek 4 tanfolyam hónap. Az elmúlt évben konszolidálja az egész megszerzett technikai tökéletesség, kreatív, vezetői és vállalkozói. Ezt szolgálja az ugródeszkát a továbbtanulás vagy az első munkahely a legfontosabb, egy szakmai Franciaországban vagy külföldön. A fő tanítási modulok a következők: Tanulás alapvető és innovatív technikák Kreativitás és kulináris esztétika A szervezet és a termelés optimalizálása A működési és gazdálkodási Csapat irányítás és vezetés A kiegyensúlyozott étrend és az egészség, helyreállítása és fenntartható fejlődés Vállalkozói meghatározásához egy sor olyan átfogó innovatív vendéglátás és Per Enne Képzést... [-]