Alapdiploma az Amerikai Egyesült La Rochelle Franciaországban

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült La Rochelle Franciaországban 2017

Alapképzés

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A Bachelor egy közös diplomát, amely által követett egyetemi hallgatók. Kapható a különböző tantárgyak, ez a program elkészíti a hallgatók akár a karrier vagy a fejlettebb tanulmány a maguk területén.

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

La Rochelle egy kikötő város a Vizcayai-öbölben nyugat Franciaországban. Ez a tőke a Charente-Maritime részleg, ahol a lakosság több mint 80.000 ember. Ez ad otthont a University of La Rochelle.

Alapdiplomák Összevetése az Amerikai Egyesült La Rochelle Franciaországban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Alapképzés Franciaország La Rochelle.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Franciaország!

or search for similar programs here