Alapképzés az Amerikai Egyesült Beauvais Franciaországban

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Beauvais Franciaországban 2018

Mester

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Beauvais Franciaországban 2018

Mutass többet

Magasabb Szakmai Geológiai Technikus

UniLaSalle
Campus Nappali 1 - 3 év September 2018 Franciaország Beauvais

A Diploma of Higher technikus szakmai Geológia UNILASALLE előkészíti be az ipar technikusok és felügyelők elismert és nagyra értékelik a szakmai világban területén Földtudományi és Környezetvédelmi. [+]

Technikus Professional Geology

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a program teljesen tanított francia A Higher National Diploma Szakmai UNILASALLE Földtani készíti belépését az ipari technikusok és felügyelők elismert és nagyra értékelik a szakmai világban területén Földtudományi és Környezet. Tanúsított Level II - egyenértékű első fokú engedély (3), ez lehetővé teszi, hogy további tanulmányokat mester.

Ez a képzés alapvetően két iparág:

Tervezési és Környezetvédelmi energia és ásványi erőforrások Tervezési és Környezetvédelmi

Technikusok hagyományos tudományágak, mint a geotechnikai, talajmechanikai, hidrogeológiai és geofizika részeként fejlesztési munkát. Dolgoznak továbbá környezetvédelmi kérdések (talaj-, kezelése és a hulladékok tárolására, a természeti katasztrófák ...).... [-]