BACHELORSTUDIES

Alapképzések az Amerikai Egyesült Nantes Franciaországban 2020/2021

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Nantes található a Loire folyó a nyugat Franciaországban. A létszám több mint 550.000 lakos, a város a 6. legnagyobb Franciaországban. Ez több területen a szabadidő és a házigazdák több éves fesztiválok. Nantes 2 egyetem és számos főiskola a város körül.

Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Nantes Franciaországban 2020/2021

Találat Filter

Nemzetközi osztály / a DN MADE 3. éve

L’École De Design Nantes Atlantique
Alapképzés
jún. 2021
<
Nappali
30 jún. 2021
Angol
Campus

A DN MADE International Class / 3rs évfolyama üdvözli azokat a francia hallgatókat és különböző nemzetiségű nemzetközi hallgatókat, akik francia alapképzést szeretnének elvége ...

Tovább

Bachelor of Wood és a termelés digitális átmenete

Ecole Superieure Du Bois
Alapképzés
<
Nappali
<
3 év
Francia
Campus

A fa és a termelés digitális átmenetének alapképzése hároméves kísérleti termelési vezetőket képez a fafeldolgozó iparban, amelyek képesek komplex folyamatok és eszközök kezel ...

Tovább