Alapképzés az Amerikai Egyesült Upper Loire Franciaországban

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Upper Loire Franciaországban 2018

Mester

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Graduális Tanulmányok Összevetése az Amerikai Egyesült Upper Loire Franciaországban 2018

Mutass többet

Bachelor Francia Cukrászművészetekben

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Nappali 3 év September 2018 Franciaország Yssingeaux

A Bachelor a francia cukrászművészet a Ducasse Oktatás lehetővé teszi, hogy megszerezzék 3 év alatt a teljes szükséges know-how és menedzsment kompetenciák, hogy megfeleljen a nagy elvárások a tészta területén. Válassza ki a kiválóság oktatási pályáját, hogy sikeres legyen a vállalkozói életében - cukrászspecialista. [+]

A Bachelor a francia cukrászművészet a Ducasse Oktatás lehetővé teszi, hogy megszerezzék 3 év alatt a teljes szükséges know-how és menedzsment kompetenciák, hogy megfeleljen a nagy elvárások a tészta területén. Válassza ki a kiválóság oktatási pályáját, hogy sikeres legyen a vállalkozói életében - cukrászspecialista .

PROGRAMJEGYZÉK:/>

Fejleszteni kell a kettős készségeket a technika és a menedzsment terén

A PROGRAM TARTALMA:/>

ÉV 1 - ELKERÜL

A Cukrászművészeti alapismeretek technikáinak mestereTerméleti és ipari ismeretek fejlesztéseIsmerje meg a hatékony ellátást és a költséggazdálkodást5 hónapos szakmai gyakorlat... [-]