Alapdiploma az Amerikai Egyesült Savignac Franciaországban

A Legjobb Graduális Tanulmányok az Amerikai Egyesült Savignac Franciaországban 2018

Mester

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

A Dordogne osztály Aquitaine, Dél-Franciaországban pihen Savignac-les-Églises. Ez egy kis város, több mint 1000 fő. Student itt tartózkodó részt főiskolák és egyetemek található a Dordogne osztály.

Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Savignac Franciaországban 2018

Mutass többet

Európai Bachelor Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment (BAC 3)

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Campus Nappali 3 év October 2018 Franciaország Savignac

Európai Bachelor Nemzetközi Hospitality Management - 3 ország 3 év alatt vált igazán európai vendéglátó menedzser ... tanulmányai után egy évet Franciaországban, akkor majd tanulni Spanyolországban vagy Németországban és végül az Egyesült Királyságban. [+]

Európai Bachelor Nemzetközi Hospitality Management (Bac 3)

A diploma teljesen szállított angol

&nbsp

3 ország 3 év alatt vált igazán európai vendéglátó menedzser ... tanulmányai után egy évet Franciaországban, akkor majd tanulni Spanyolországban vagy Németországban és végül az Egyesült Királyságban. Tanfolyamok minden országban szállítják angolul.

Fokozat készítik elő Ecole de Savignac, Centro Superior de Hosteleria de Galicia vagy Angell Business School és a Brighton Egyetemen. Végzettségüket Brighton Egyetemen.

&nbsp

Végére ez a 3 éves kurzus, akkor kap egy brit mértékben és akkor szerzett 180 kredit (European Credits Transfer System). Ha folytatni kívánja, akkor fejlődhet egy MBA. ... [-]


Bachelor Of Arts "top Up" A Vendéglátás Menedzsment (BAC 3)

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Campus Nappali 10 hónapok October 2018 Franciaország Savignac

Ez a multidiszciplináris kurzus - Bachelor of Arts "Top Up" a Hospitality Management nyújt Önnek elméleti és gyakorlati ismeretek, és arra ösztönzi a rugalmasság, a szükséges minőségi ... [+]

Bachelor of Arts "Top Up" a Hospitality Management (Bac 3)

&nbsp

Fokozat készítik elő Ecole de Savignac és Stratford-upon-Avon College. Végzettségüket a Heart of England International Academy.

&nbsp

Ez a multidiszciplináris kurzus nyújt Önnek elméleti és gyakorlati ismeretek, és arra ösztönzi a rugalmasság, a szükséges minőségi építeni a szakmai karrier az izgalmas és folyamatosan változó világban a vendéglátás.

&nbsp

Végére ez persze teljesen szállított angol, akkor kapnak egy brit diploma, és akkor szerzett 60 kredit (European Credits Transfer System). Ha folytatni kívánja, akkor fejlődhet egy MBA. ... [-]