Alapképzés az Amerikai Egyesült Savignac Franciaországban

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Savignac Franciaországban 2017

Alapképzés

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

A Bachelor egy egyetemi diploma által követett sok diák. Ez a négy év mértékű biztosít a készségek és ismeretek a diplomások kell kötnie a karrier tanulmányi területen, amely magába foglalja a legkülönbözőbb témákban.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

A Dordogne osztály Aquitaine, Dél-Franciaországban pihen Savignac-les-Églises. Ez egy kis város, több mint 1000 fő. Student itt tartózkodó részt főiskolák és egyetemek található a Dordogne osztály.

Graduális Tanulmányok Összevetése az Amerikai Egyesült Savignac Franciaországban 2017

Mutass többet

Európai Bachelor Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment (BAC 3)

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Campus Nappali 3 év October 2017 Franciaország Savignac

Európai Bachelor Nemzetközi Hospitality Management - 3 ország 3 év alatt vált igazán európai vendéglátó menedzser ... tanulmányai után egy évet Franciaországban, akkor majd tanulni Spanyolországban vagy Németországban és végül az Egyesült Királyságban. [+]

Európai Bachelor Nemzetközi Hospitality Management (Bac 3)

A diploma teljesen szállított angol

3 ország 3 év alatt vált igazán európai vendéglátó menedzser ... tanulmányai után egy évet Franciaországban, akkor majd tanulni Spanyolországban vagy Németországban és végül az Egyesült Királyságban. Tanfolyamok minden országban szállítják angolul.

Fokozat készítik elő Ecole de Savignac, Centro Superior de Hosteleria de Galicia vagy Angell Business School és a Brighton Egyetemen. Végzettségüket Brighton Egyetemen.

Végére ez a 3 éves kurzus, akkor kap egy brit mértékben és akkor szerzett 180 kredit (European Credits Transfer System). Ha folytatni kívánja, akkor fejlődhet egy MBA. ... [-]


Bachelor Of Arts "top Up" A Vendéglátás Menedzsment (BAC 3)

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Campus Nappali 10 hónapok October 2017 Franciaország Savignac

Ez a multidiszciplináris kurzus - Bachelor of Arts "Top Up" a Hospitality Management nyújt Önnek elméleti és gyakorlati ismeretek, és arra ösztönzi a rugalmasság, a szükséges minőségi ... [+]

Bachelor of Arts "Top Up" a Hospitality Management (Bac 3)

Fokozat készítik elő Ecole de Savignac és Stratford-upon-Avon College. Végzettségüket a Heart of England International Academy.

Ez a multidiszciplináris kurzus nyújt Önnek elméleti és gyakorlati ismeretek, és arra ösztönzi a rugalmasság, a szükséges minőségi építeni a szakmai karrier az izgalmas és folyamatosan változó világban a vendéglátás.

Végére ez persze teljesen szállított angol, akkor kapnak egy brit diploma, és akkor szerzett 60 kredit (European Credits Transfer System). Ha folytatni kívánja, akkor fejlődhet egy MBA.

 ... [-]