BACHELORSTUDIES

Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Angers Franciaországban 2020/2021

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

Angers város történelmi fővárosa Anjou, Franciaország. Ez ad otthont a több mint 100.000 lakosa van. A város 2 egyetem nevezetesen a University of the West - UCO, és a University of Angers.

Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Angers Franciaországban 2020/2021

Találat Filter

Bachelor of Business Administration Nemzetközi üzleti

Université Catholique de l'Ouest - UCO
BBA
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Nemzetközi üzleti és menedzsment program, teljes egészében angol nyelven szállítva, azzal a lehetőséggel, hogy a BBA harmadik évében az első szemesztert amerikai, európai vagy ...

Tovább

Bachelor in Risk Management

ESAIP Graduate School of Engineering
Alapképzés
<
Nappali
<
5 év
Angol
Campus

Az esaip Engineer program a kockázatkezelésben

Tovább

Érettségi 5 Számítástudomány - nemzetközi program

ESAIP Graduate School of Engineering
Alapképzés
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Az Angers campus az angol nyelvtanfolyamok 100% -át kínálja. Ez lehetővé teszi a mindennapi életben való fejlődést az Ön megértésében, szóbeli és írásbeli kifejeződésében: töb ...

Tovább