Alapképzés a Rovaniemi Finnországban

A Legjobb Alapképzések a Rovaniemi Finnországban 2017

Mester

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

A formális felsőoktatási rendszer Finnország az 7-3-2-2 minta. Az egyetem két évig tart a szakmai és műszaki képzést, és végül két év előtti felsőoktatás. Finnországban is több állami és a magánegyetemek, amelyek lehetővé tették elérhetősége felsőoktatásban a diákok.

Tartományban található Lappföld, Rovaniemi város kereskedelmi központja a régióban. A város több mint 60.000 lakossal. Rovaniemi ad otthont a Roveniemi University of Applied Sciences és a Lappföldi Egyetem.

Alapképzések Összevetése a Rovaniemi Finnországban 2017

Mutass többet

Bachelor Of Hospitality Management Turizmus

Lapland University of Applied Sciences
Campus Nappali 42 hónapok August 2017 Finnország Rovaniemi

A Degree Program Turisztikai összpontosít, amely a hallgatók készségek és ismeretek szükségesek a nemzetközi turizmus. A fő hangsúly és a specializáció területén a programban Tourism Management és tapasztalat Design. [+]

A Legjobb Alapdiplomák a Rovaniemi Finnországban. Bachelor of Hospitality Management Turizmus A Degree Program turizmus összpontosít, amely a hallgatók készségek és ismeretek szükségesek a nemzetközi turizmus. A fő hangsúly és a specializáció területén a programban Tourism Management és tapasztalat Design. Dolgozunk szoros összefüggésben a helyi turisztikai vállalkozások, de ad egy lehetőséget, hogy a képzési idő, illetve tanulmányi csere külföldön is. Multikulturális kérdések, nyelv és terület összefüggő alapvető fontosságú területeken, mint a szolgáltatás tervezési és egyéb üzleti vonatkozású témák is hangsúlyozta, ez a nemzetközi program. Kommunikációs készség és a fenntarthatóság, a vállalkozói szellem, előrelátással és a biztonsági kérdések is fontos szerepet játszik, mert már meghatározott stratégia MTI (többdimenziós Turisztikai Intézet). Kortárs marketing, e-kereskedelem és a termékek fejlesztése, és a különböző nyelvi és kulturális tanulmányok szintén fontos szerepe van a szak. A nemzetközi tanulmány csere, a diákok bővítsék speciális területünk a különböző programok a sok külföldi partnerintézmények. Ez azt jelenti, a specializáció, például bizonyos idegenforgalommal kapcsolatos területeken, mint Event Management. Diákok is arra ösztönzik, hogy a teljes gyakorlati képzés külföldön, mivel ez nagyobb perspektíva a saját szakértelme és alternatív lehetőséget nyújt, hogy minél több tudást a turizmus területén. Adunk egy jó karrier lehetőség és a jobb gomb a jövőben. [-]