Alapdiploma a Rovaniemi Finnországban

A Legjobb Alapdiplomák a Rovaniemi Finnországban 2018

Mester

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

Magasabb szintű tudósok Finnországban könnyen felsőoktatásba tanfolyamok gyakorlat-orientált műszaki főiskolákon és egyetemeken. A finn kultúra könnyen megtanulható, mert a kormány meg a minisztérium, amely felelős növelésére kulturális, ifjúságpolitika, a sport és a nemzetközi együttműködés.

Tartományban található Lappföld, Rovaniemi város kereskedelmi központja a régióban. A város több mint 60.000 lakossal. Rovaniemi ad otthont a Roveniemi University of Applied Sciences és a Lappföldi Egyetem.

Graduális Tanulmányok Összevetése a Rovaniemi Finnországban 2018

Mutass többet

Bachelor Of Hospitality Management Turizmus

Lapland University of Applied Sciences
Campus Nappali 42 hónapok August 2018 Finnország Rovaniemi

A Degree Program Turisztikai összpontosít, amely a hallgatók készségek és ismeretek szükségesek a nemzetközi turizmus. A fő hangsúly és a specializáció területén a programban Tourism Management és tapasztalat Design. [+]

Bachelor of Hospitality Management Turizmus

A Degree Program turizmus összpontosít, amely a hallgatók készségek és ismeretek szükségesek a nemzetközi turizmus. A fő hangsúly és a specializáció területén a programban Tourism Management és tapasztalat Design.

Dolgozunk szoros összefüggésben a helyi turisztikai vállalkozások, de ad egy lehetőséget, hogy a képzési idő, illetve tanulmányi csere külföldön is. Multikulturális kérdések, nyelv és terület összefüggő alapvető fontosságú területeken, mint a szolgáltatás tervezési és egyéb üzleti vonatkozású témák is hangsúlyozta, ez a nemzetközi program.

Kommunikációs készség és a fenntarthatóság, a vállalkozói szellem, előrelátással és a biztonsági kérdések is fontos szerepet játszik, mert már meghatározott stratégia MTI (többdimenziós Turisztikai Intézet). ... [-]