Alapdiploma oulu Finnországban

A Legjobb Alapképzések oulu Finnországban 2017

Mester

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

Magasabb szintű tudósok Finnországban könnyen felsőoktatásba tanfolyamok gyakorlat-orientált műszaki főiskolákon és egyetemeken. A finn kultúra könnyen megtanulható, mert a kormány meg a minisztérium, amely felelős növelésére kulturális, ifjúságpolitika, a sport és a nemzetközi együttműködés.

Mivel a legnépesebb városa, Észak-Finnországban, Oulu több mint 100.000 lakosa van. A város ad otthont a Oulu University of Applied Sciences, University of Oulu, és a szakmai kollégium.

Alapképzések Összevetése oulu Finnországban 2017

Mutass többet

Bachelor Of Engineering Információs Technológia (Beng)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Campus Nappali 42 hónapok Finnország Oulu

A fő cél az oktatás célja, hogy a hallgatók jó készségek programozás. A diplomás képes tervezni és a program internetes szolgáltatások és alkalmazások Windows, Linux és mobil környezetben. A diákok alapvető webfejlesztés készségek kapcsolatos jelenlegi internetes technológiák és protokollok, webes grafikai és multimédia, webszerkesztő és a design és web programozás. Tanfolyamok kiterjed a főbb ... [+]

A Legjobb Alapképzések oulu Finnországban. Bachelor of Engineering Information Technology (Beng) A fő cél a Bachelor of Engineering Information Technology (Beng) program célja, hogy a hallgatók jó képességek a programozás során. A diplomás képes tervezni és a program internetes szolgáltatások és alkalmazások Windows, Linux és mobil környezetben. A diákok alapvető webfejlesztés készségek kapcsolatos jelenlegi internetes technológiák és protokollok, webes grafikai és multimédia, webszerkesztő és a design és web programozás. Tanfolyamok kiterjed a nagy szerver keretek, adatbázisok és a kapcsolódó fejlesztési környezetek. Ezek közé tartozik a kliens oldali technológiák, valamint a felhasználói élmény hatáskörébe. Műszaki szakértelem összpontosít technológiák, alkalmazások, és a jövőbeli trendek az internetes szolgáltatások fejlesztése. A diákok megtanulják, hogy dokumentálja a munkájukat, és kezelni a különböző kommunikatív és interaktív helyzeteket, és alkalmazza a nemzetközi ismeretek és kompetenciák a saját területén. Külföldiek megtanulni alapjait a finn nyelvet. Tanulmányok a matematika és a fizika támogatja a használatát a multimédiás eszközök. Szoftver fejlesztési képességek és az üzleti tudás szerzett a való életben projektek vállalatok. Szakmai tanulmányok főleg a szoftverfejlesztés, web-technológiák, a felhasználói élmény és az üzleti tudományok. Ez a program magában foglalja a fő kereteket és szoftver architektúrák az interneten ma. Természetesen a munka átfogó képzést a szakmai munka az e-kereskedelem, vállalati alkalmazások és interaktív weboldalak. Először a diákok alapvető ismeretekkel a programozás, adatbázisok, a csapatmunka és a kommunikáció. Akkor képesek részt venni egy szoftver projekt. Később képesek tanulni a fejlett programozási és elmélyítsék tudásukat szerver programozás, mobil alkalmazás jellemzői, a különböző mobil rendszerek, fejlesztői környezetek, és a mobil technológiák. A diákok... [-]