Alapképzés oulu Finnországban

A Legjobb Alapdiplomák oulu Finnországban 2018

Mester

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A formális felsőoktatási rendszer Finnország az 7-3-2-2 minta. Az egyetem két évig tart a szakmai és műszaki képzést, és végül két év előtti felsőoktatás. Finnországban is több állami és a magánegyetemek, amelyek lehetővé tették elérhetősége felsőoktatásban a diákok.

Mivel a legnépesebb városa, Észak-Finnországban, Oulu több mint 100.000 lakosa van. A város ad otthont a Oulu University of Applied Sciences, University of Oulu, és a szakmai kollégium.

Alapképzések Összevetése oulu Finnországban 2018

Mutass többet

Mérnöki Alapképzés Az Információs Technológiában (beng)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Campus Nappali 4 év Finnország Oulu

Az információs technológia szükséges az emberi élet minden területén. Az IKT-szakemberek iránti igény folyamatosan növekszik. Az ICT mérnökként számos szoftvermegoldást és alkalmazást tervezhet és valósíthat meg. Ön is képes arra, hogy aktív munkatársaként dolgozzon, és fejlessze saját szakmáját. [+]

Oktatási és szakmai célok

Az információs technológia szükséges az emberi élet minden területén. Az IKT-szakemberek iránti igény folyamatosan növekszik. Az ICT mérnökként számos szoftvermegoldást és alkalmazást tervezhet és valósíthat meg. Ön is képes arra, hogy aktív munkatársaként dolgozzon, és fejlessze saját szakmáját. Az informatika szakképzési programja olyan finn és nemzetközi diákoknak szól, akik az IKT területén pályafutásban kívánnak lenni Finnországban vagy külföldön. A mérnöki tanulmányok megalapozásához matematika és fizika tanulás lesz. Tanulmányai során megtanulhatja, hogyan dokumentálja munkáját és kezelheti a különböző kommunikációs és interaktív helyzeteket, miközben alkalmazza a saját szakterület nemzetközi ismereteit és kompetenciáit. A külföldi diákok megtanulják a finn nyelvek alapjait.... [-]