Alapképzés in Kouvola Finnországban

A Legjobb Alapképzések in Kouvola Finnországban 2018

Mester

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A formális felsőoktatási rendszer Finnország az 7-3-2-2 minta. Az egyetem két évig tart a szakmai és műszaki képzést, és végül két év előtti felsőoktatás. Finnországban is több állami és a magánegyetemek, amelyek lehetővé tették elérhetősége felsőoktatásban a diákok.

Kouvola város ad otthont a több mint 80.000 lakos Befejezés. Nem található Délkelet-Finnországban. A város számos felsőoktatási intézményeket.

Alapképzések Összevetése in Kouvola Finnországban 2018

Mutass többet

Bachelor A Kultúra és A Művészetek - Design

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Campus 4 év August 2018 Finnország Kouvola Kotka Mikkeli + 1 további

Az oklevél tartalmazza 240 kredit, és időtartama 4 év. Az oktatás nyelve az angol.A tanulmányok indul 2012 őszén, 16 diák szállás [+]

Bachelor of Kulturális és Művészeti - Design

&nbsp

Az oklevél tartalmazza 240 kredit, és időtartama 4 év. Az oktatás nyelve az angol. A tanulmányok indul 2012 őszén, 16 diák helyek rendelkezésre Kouvola.

&nbsp

&nbsp

Fókuszban a globális Roles Design Industry

&nbsp

A szak Design célja, hogy fejlessze a diákok szakmai "megközelítés kialakítása. A cél az, hogy megfeleljen az új szerepét a design a változó globális világban. A program középpontjában az alapvető készségek kialakítása, a fenntarthatóság, a globális tervezési vállalkozási kedv és a holisztikus megközelítés vizuális koncepciók biztosítása érdekében szükséges eszközök a tervező, hogy elsajátítsák a tervezési folyamat különböző összefüggésekben. A program magában foglalja feldolgozása komplex innovatív koncepciók, valamint a vezető design-orientált projektek. A tanterv magában foglalja a közös tanulmányok és projektek az International Business Degree Program oktatásban a Business Tanszék Kymenlaakso University of Applied Sciences ezáltal a hallgatók ismerete számos területen a gazdaság és az üzleti élet. A program célja, hogy a diákok különböző kulturális háttérrel, akik szeretnének építeni egy nemzetközi karriert tervezési vagy design menedzsment. ... [-]