BACHELORSTUDIES

Vesd össze Energiatanulmányok Alapképzések Hong Kongban 2021

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Az energetikai tanulmányok során a hallgatók megtanulhatják, miként lehet eleget tenni az energiaigényeknek. Ez lehet hagyományos energiaforrások, vagy olyan alternatív energiák által, mint a szél- és a napenergia. Egyes képzések az új erőforrások feltérképezésére helyezik a hangsúlyt.

Hong Kong, található a déli partján, Kína, az ország egyik a két különleges közigazgatási régió a Kínai Köztársaság. Hong Kong 's felsőoktatás kerül az angol szerkezete, valamint a nemzetközi rendszer. Ez kezeli az ország 's Oktatási Iroda.

A Legjobb Energiatanulmányok Graduális Tanulmányok Hong Kongban 2021

2 Találatok Energiatanulmányok, Hongkong Filter

Mérnöki Bachelor of Energy Science and Engineering

City University of Hong Kong
Alapképzés
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Ez a nagy cél az intellektusok / diplomások új generációjának létrehozása, amely képes felfedezni és innovatív megoldásokat kínálni az energiaválság, a megújuló energia, a glo ...

Tovább

Mérnöki Bachelor of Nukleáris és Kockázatmérnöki

City University of Hong Kong
Alapképzés
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Ennek a főiskolai hallgatónak a nukleáris és kockázatmérnöki tudományággal foglalkozó multidiszciplináris témákban történő képzését kell elvégezni. A nagyok öt kapcsolódó fóku ...

Tovább