Zeneipar Alapdiploma az Amerikai Egyesült Lismore Ausztráliában

Zeneipar Alapképzések Megtekintése 2017 az Amerikai Egyesült Lismore Ausztráliában

Zeneipar

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

Zeneiparban olyan terület, amely segítségével a diákok jobban fejleszteni a pénzügyi, vezetői, marketing, és a felvétel szükséges készségek zenei karriert üzleti és menedzsment. Akik specializálódtak zeneiparban is tovább dolgozni lemezkiadók, hangstúdiókban, vagy szalag vezetők.

Ausztráliában van egy támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók az egyetemi fok. Ők is adnak kölcsönt, és támogatások a posztgraduális hallgatók. Felsőoktatási kezdődik egyetemi végzettséggel, hogy a doktori fokozat kínált minden szakon.

Lismore híres a testi szépség. Az oktatás azonban, különben a régió nem maradt. Különböző egyetemek és főiskolák itt található, a leginkább figyelemre méltó, hogy a Southern Cross University.

Kérj Információt Zeneipar Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Lismore Ausztráliában 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Zeneipar Ausztrália Lismore.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Ausztrália!

or search for similar programs here