Zene Alapdiploma groningen Hollandiában

Zene Alapképzések Megtekintése 2017 groningen Hollandiában

Zene

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Groningen egy gyönyörű város Hollandiában. Ez a hely a különböző egyetem elkötelezett amellett, hogy jó minőségű nemzetközi oktatás. Egyes egyetemek Egyetem Groningen és Jenne Hoekstra Arts.

Kérj Információt Zene Alapdiplomák groningen Hollandiában 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Zene Hollandia Groningen.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Hollandia !

or search for similar programs here