Tánc Alapdiploma oklahoma az Amerikai Egyesült Államokban

Tánc Alapképzések Megtekintése 2017 oklahoma az Amerikai Egyesült Államokban

Tánc

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Oklahoma állam az USA. Mellett legnagyobb állami intézmények a két állami egyetem ez az állapot top rangsorolt ​​az üzleti programok. Jelenleg 11 állami egyetemek az állam. A felsőoktatási intézmények az Oklahoma tart sok sport címek mellett a tudományos ragyogás.

Kérj Információt Tánc Alapdiplomák oklahoma az Amerikai Egyesült Államokban 2017

Mutass többet

Bachelor Táncelőadás

Oral Roberts University
Campus Nappali 8 félév September 2017 Amerikai Egyesült Államok Tulsa

Keresek, hogy felhatalmazza a művészeket, hogy elősegítik a gyógyulást közepette a szegénység, igazságtalanságok és a veszteség a remény, a KVT vagyunk elkötelezett, hogy segítse a művészek felfedezzék a művészi hangjukat és elindul a fény közepette a sötétség. [+]

Tánc Alapképzések oklahoma az Amerikai Egyesült Államokban. Ismerje meg a keverési hit és a művészet - felfedezni a mély mélyén Krisztus szeretete és kegyelme, miközben arra törekszünk, hogy megértsük a testünk mozgásban, mint hajók az igazság. Célja, hogy képessé művészek gyógyulás elősegítése közepette a szegénység, igazságtalanság és remény elvesztése, a ORU vagyunk elkötelezett, hogy segítse táncosok felfedezzék a művészi hangjukat és elindul a fény közepette a sötétség. ORU Dance diákok megtapasztalják a következő tanfolyamokat és lehetőségek - Tánc technika csoportok, mint: balett, modern tánc és tánc formák (Pointe, hip hop, jazz, csap, a világ a tánc és a partneri) - Improvizáció és koreográfia - teljesítmény élményét meghallgatásra a KVT Táncegyüttes koncertek, musical - Dance istentisztelet - Tánc a teljesítmény-menedzsment - Dance pedagógia - Dance történelem - anatómia, fiziológia és kineziológia - Senior teljesítmény - Speciális ülések vendég művészek és koreográfusok Eredmények A táncelőadás diplomát akkor várom, hogy a karrier, mint a: - profi táncos - koreográfus Professional - Dance cég igazgatója - tánc tanár - Dance adminisztrátor - Dance istentisztelet gyakorló - Dance tudomány és somatics gyakorló - Tánc fitness oktató - Dance történész és kutató - Mozgás elemző - Dance terapeuta - Dance író és kritikus - Művészetek közösségfejlesztő Mit kell várom, hogy? "Az ORU Dance program egy hely, ahol az emberek interfész a szenvedélye a tánc és a szenvedély a hit. Mi jön ki ez a következő generációs hang. Remélem, hogy ezek a hangok azok, az őszinteség és a hitelesség, hogy elmondja a történetet az életüket. Remélem, hogy... [-]