Díszlettervezés Alapdiploma a Braga Portugáliában

Díszlettervezés Alapképzések Megtekintése 2017 a Braga Portugáliában

Díszlettervezés

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

Braga egyik legrégebbi város az északnyugati Portugáliában, és a legrégebbi katolikus érsekség az országban. Mivel egy nagy város faluban, két egyetem székhelye itt. Ezek Minho Egyetem és az Universidade Catolica Portuguesa.

Kérj Információt Díszlettervezés Alapdiplomák a Braga Portugáliában 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Díszlettervezés Portugália Braga.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Portugália !

or search for similar programs here