Színészet Alapdiploma oklahoma az Amerikai Egyesült Államokban

Színészet Alapképzések Megtekintése 2017 oklahoma az Amerikai Egyesült Államokban

Színészet

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Oklahoma állam az USA. Mellett legnagyobb állami intézmények a két állami egyetem ez az állapot top rangsorolt ​​az üzleti programok. Jelenleg 11 állami egyetemek az állam. A felsőoktatási intézmények az Oklahoma tart sok sport címek mellett a tudományos ragyogás.

Kérj Információt Színészet Alapdiplomák oklahoma az Amerikai Egyesült Államokban 2017

Mutass többet

Bachelor Imádják Művészetek

Oral Roberts University
Campus Nappali 6 - 8 félév September 2017 Amerikai Egyesült Államok Tulsa

Az istentisztelet művészetek fő fog készíteni a mai diákok, hogy imádják a vezetők, hogy a hangsúly a lelki szempont a megfelelő intenzív tanulmányait kommunikáció művészetek, a dráma, a zene elmélet és a technológia. [+]

Az istentisztelet művészetek fő fog készíteni a mai diákok, hogy imádják a vezetők, hogy a hangsúly a lelki szempont a megfelelő intenzív tanulmányait kommunikáció művészetek, a dráma, a zene elmélet és a technológia. A diákok keresik az Isten szíve, hogy a miniszterek az igazság azzal a céllal, hogy az egyház az új szinteket. Egy meghallgatás szükséges felvételi a programba. Mindkét énekes és hangszeres is szívesen alkalmazzák.

A ORU Worship Arts Majors tapasztalni fogja

- Song írásában / intézésében és az ólom chart jelölés - Zene technológiai képzés - Keyboard képzés és az improvizáció - A design és funkciója az istentisztelet - Audio termelés és hangalámondás - Lehetőségek cselekedni - vezeti a színházi produkció - Írás vázlatok és dalszöveg a Egyház - zeneelmélet, a harmónia és a látvány az énekes - A praktikum tapasztalatok egy helyi templomban - szemináriumok a diákokkal, a méltó vendég művészek a világ minden tájáról ... [-]