BACHELORSTUDIES

Távoktatás Előadóművészet Alapképzések Megteintése Spanyolországban 2020

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Az előadóművészeti képzések számos művészet ág, így a színház, a zene és a tánc elméleti és gyakorlati oldalát is megismertetik a hallgatókkal. A hallgatók maguk választhatnak, hogy pl. zenei tanulmányaikat gyakorlati vagy elméleti oldalról közelítik-e meg.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Előadóművészet Alapdiplomák Spanyolországban 2020

4 Találatok Előadóművészet, Spanyolország, Távoktatás Filter

A zenei színházi szakterület értelmezésének fokozata

ESART Campus Barcelona
Spanyolország, Barcelona
Alapképzés
Szeptember 2020
<
Nappali
<
3 év
30 Sep 2019
Spanish
Campus

A zenei színházi tanulmányok azoknak az embereknek szólnak, akik a zenei színház mint tolmácsok iránt érdeklődnek, és speciális készségeket szerezhetnek a táncosok és énekesek ...

Tovább

Bachelor of Arts a népszerű zenei produkcióban

Microfusa
Spanyolország, Barcelona + 2 Több
Alapképzés
27 Sep 2021
<
Nappali
<
3 év
18 Jun 2021
Angol
Spanyol
Campus
On-line

Ez a Bachelor's Degree tanfolyam három évig tart, és a lehető legszélesebb körű tapasztalattal és tudással rendelkezik a zenei produkció területén.

Tovább

Dance fokozat

ESART Campus Barcelona
Spanyolország, Barcelona
Alapképzés
Szeptember 2020
<
Nappali
<
3 év
30 Sep 2019
Spanish
Campus

A tánc jobban mozog, mint a tested. Az ESART-nál olyan művészeket képezünk, akik érzelmeket, emlékeket és képzeletet mozgatnak. Hagyjuk, hogy egyetlen gesztussal építsék ki a ...

Tovább

Zenei fokozat: teremtés és termelés

ESART Campus Barcelona
Spanyolország, Barcelona
Alapképzés
Szeptember 2020
<
Nappali
<
3 év
30 Sep 2019
Spanyol
Campus

Az ESART-ban ujjheggyel helyezzük el az eszközöket, így létrehozhatod és értelmezheted a saját zenét.

Tovább