Előadóművészet Alapdiploma barcelonában Spanyolországban

Előadóművészet Alapképzések Megtekintése 2017 barcelonában Spanyolországban

Előadóművészet

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Az előadóművészeti képzés magában foglalja a zene, a színház és a tánc tudományos és gyakorlati megközelítését. A színháztörténettől kezdve a koreográfiáig, az előadóművészeti képzések a művészeti témák széles körét kínálják a legkülönbözőbb érdeklődésű hallgatóknak.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Mivel a 2. legnagyobb város Spanyolországban, Barcelona Katalónia fővárosa tartományban. Ez több mint 4 millió lakossal. Ez a vibráló város, amely otthont több ezer turista évente. Itt található a Barcelonai Egyetem többek között.

Kérj Információt Előadóművészet Alapdiplomák barcelonában Spanyolországban 2017

Mutass többet

Bachelor in Popular Music Production

Microfusa
Campus Nappali 3 év October 2017 Spanyolország Barcelona

[+]

Előadóművészet Alapképzések barcelonában Spanyolországban. [-]

Fokozatot Audiovizuális Gyártás és Műsorok

ITES imatge i so
Campus Nappali 2 év September 2017 Spanyolország Barcelona

Az ábra a termelés elengedhetetlen; Ha szervezett, ha úgy tetszik dolgozik az audiovizuális ágazatban, vagy elkezdheti saját projektek, meg fogja találni a szükséges megtanulni, hogyan kell kezelni és tervezni mindenféle gyártási technikák. [+]

Mi a termelési ciklus? Az ábra a termelés elengedhetetlen; Ha szervezett, ha úgy tetszik dolgozik az audiovizuális ágazatban, vagy elkezdheti saját projektek, meg fogja találni a szükséges megtanulni, hogyan kell kezelni és tervezni mindenféle gyártási technikák. Ebben a sorozatban, akkor megtanulják használni az eszközöket, hogy észre minden olyan projektet, biztosítva, hogy a célkitűzések teljesülnek időben és feltételek költség és a minőség. Ön képes lesz arra, hogy tervezik, szervezik és kezeli az összes műszaki és emberi erőforrások olyan filmgyártás, rádió, televízió, bemutatók és rendezvények források. ciklus tartalom Tervezés audiovizuális projektek Projektmenedzsment film, video és multimédia Projektmenedzsment Televíziós és rádiós Projekt tervezés bemutatók és rendezvények Projektmenedzsment bemutatók és rendezvények audiovizuális és színpadi nyelv Az audiovizuális média és színpadi technikus Igazgatási és előmozdítása audiovisuals és show Képzés és útmutatás Business és a vállalkozási Angol Audiovizuális gyártási projekt és show munkahelyi képzés Karrier kilátások Film produkciós asszisztens Videó produkciós asszisztens Televíziós produkciós asszisztens Animáció produkciós asszisztens Multimédia produkciós asszisztens Rádió produkciós asszisztens Production manager élő bemutatók és rendezvények Produkciós asszisztens élő bemutatók és rendezvények cégvezető természetesen további részletek Szeptember-június 2 tanévben 2000 óra (383 gyakorlat) Hétfőtől péntekig útvonal érettségi Köztes képzési ciklus csoport: Technológia GS teszt hozzáférés meghatározott megfelelő vagy convalidadas Access persze magasabb szintű (CAS) Műszaki fok / kiváló egyetemi Access vizsga 25 év felettiek Fok Technikus audiovizuális és show Student vélemény Alba Canelles és Raúl Arranz, ITES diákok végén termelés stúdió közepén, azt bemutatni, hogy mi számukra a világ termelési és mi azt jelentette áthaladó ITES. Mi termelés? Termelési munka lehetővé teszi,... [-]