Előadóművészet Alapdiploma nyizsnyij Novgorod Oroszországban

Előadóművészet Alapképzések Megtekintése 2018 nyizsnyij Novgorod Oroszországban

Előadóművészet

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

Az előadóművészetek terén folytatott tanulmányok ugyanannyira elméletiek, mint amennyire gyakorlatiak. Fedezd fel a tánc, a színház, a zene és a performansz elméletét és gyakorlatát egy interdiszciplináris képzés keretében.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

A lakosság több mint 1 millió lakos, Nyizsnyij Novgorod város az 5. legnagyobb város Oroszországban. Nem található a Novgorod terület, és a gazdasági és kulturális központja az adott területen. Ez 9 egyetem.

Kérj Információt Előadóművészet Alapdiplomák nyizsnyij Novgorod Oroszországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Előadóművészet Oroszország Nyizsnyij Novgorod. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

Search for similar programs here