BACHELORSTUDIES.HU

Előadóművészet Alapképzések Megtekintése Nyugat-Európa 2020

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Az előadóművészeti képzés magában foglalja a zene, a színház és a tánc tudományos és gyakorlati megközelítését. A színháztörténettől kezdve a koreográfiáig, az előadóművészeti képzések a művészeti témák széles körét kínálják a legkülönbözőbb érdeklődésű hallgatóknak.

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Előadóművészet Alapképzések Áttekintése Nyugat-Európa 2020

31 Találatok Előadóművészet, Nyugat-Európa Filter

Bachelor of Sound Trades

L’IDEM Perpignan
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Franciaország Perpignan

Az IDEM több mint 3 éve kínál sokoldalú és átfogó felsőoktatást, amely lehetővé teszi a zene és az audiotermelés valamennyi ágazatához való hozzáférést. Ez a képzés lehetővé teszi, hogy megközelítse a zenei és audiovizuális ipar professzionális hálózatának működését és ismereteit, valamint egy audió, zenei és multimédiás projekt menedzselését, gyártását és gyártását.

Bachelor of Music: Zeneakadémia és előadóművészet

Fontys University of Applied Sciences
Campus Nappali 48 hónap Kérj Információt Hollandia Tilburg

A Zeneakadémia és Előadóművészeti Akadémia (AMPA) egy ambiciózus, innovatív télikert program, amely kiemeli a kiváló minőségű performanszot, a kamarazenét és a kreativitást. Az Akadémia magas színvonalúvá teszi a hallgatókat, miközben összekapcsolja a zenét más művészeti formákkal, mint például a tánc, a színház és a képzőművészet.

B.mus. népszerű zene

SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)
Campus Nappali 7 félévek Kérj Információt Németország Berlin

Egy B.Mus. Népszerű zenét a zeneszerzők zeneszerzői és hangszeres énekrendezésében, valamint előadó zenészként való megvalósításában fogja elsajátítani. Tudni fogja, hogyan kell megvalósítani a kreatív ötleteket, egészen az első inspirációtól a teljesítményig vagy a felvételig. A kurzus a zeneszerzésre, a hangszerre / énekre és az együttesre helyezi a hangsúlyt.

Bachelor Music

Zuyd University of Applied Sciences
Campus Nappali 4 év Szeptember 2020 Hollandia Maastricht

A Maastricht Konzervatórium nemzetközileg orientált zeneiskola és a Zuyd University of Applied Sciences . Európa központjában található, Belgium, Luxemburg, Németország és Franciaország közelében.

Ba a kortárs és alkalmazott színházi tanulmányokat

Mary Immaculate College
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Írország Limerick

Ez alapképzés (szint 8) területtel foglalkozik a dráma és a színház oktatás jelenleg nem elégítik ki a harmadik szinten Írország. Alkalmazott színházi tartják a tanulmány a dráma és a színház között számos gyakorlati alkalmazások

BA előadóművészetben

Link Campus University
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Olaszország Róma

Az előadóművészetek főiskolai diploma programja az egyetlen Olaszországban, ahol fenntartja az egyensúlyt az előadó nyelvek mélyreható tanulmánya és a gyakorlati laboratóriumok tapasztalata között.

A zenei színházi szakterület értelmezésének fokozata

ESART Campus Barcelona
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Spanyolország Barcelona

A zenei színházi tanulmányok azoknak az embereknek szólnak, akik a zenei színház mint tolmácsok iránt érdeklődnek, és speciális készségeket szerezhetnek a táncosok és énekesek képzésében rejlő szempontok tekintetében annak érdekében, hogy teljes körű képzést nyújtsanak a piacra. maximális garanciával.

Bachelor zeneiparban

SAE Institute Berlin
Campus Nappali Részidős oktatás 24 - 42 hónap Kérj Információt Németország Berlin + 1 további

A hangsúly a vállalkozói szellem ezt a programot dolgoztak ki, hogy magában foglalja az innovatív üzleti modelleket a digitális korban, és az Ön számára a tudást és készségeket fő szempontjai az üzleti zene, ahol a mantra „változás egyenlő esélyt” igaz.

Ható vizsgálatok német

Universitatea De Vest Din Timisoara
Campus Nappali 6 félévek Kérj Információt Románia Temesvár

Az intézet 1992-ben alapított eljárva a német nyelv az a célja, képzett színész, különösen a német színpadi romániai edzeni.

Bachelor a zene teljesítményében

Lund University
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Svédország Malmö

A Performance Program olyan speciális tanulmányi programokat kínál, amelyek a zenei világ minden lehetséges területén szakmai előadókként felkészítik a tanulókat. A tanítási menetrendek koncentráltak és intenzívek, és sok időt fordítanak a műszer- és tolmácsolási tanulmányokra, valamint a kamarazene, az együttes és a zenekari gyakorlatra.

Képzőművészetek bachelor of Performing Arts

American College Dublin
Campus Nappali 3 - 4 év Kérj Információt Írország Dublin megye

Ez a BFA-fok széles körű és holisztikus megközelítést kínál az előadóművészetek számára, amely nemcsak a részvételi szempontból (azaz előadóművészként) a teljesítményre összpontosít, hanem felkészíti a hallgatót a széles körű és izgalmas karrierlehetőségekre is. az előadóművészeti iparágban.

Bachelor LCM in Music Performance

Jul academy
Campus Nappali 2 év Október 2020 Olaszország Rende

Bachelor of Arts a népszerű zenei produkcióban

Microfusa
Campus On-line Nappali 3 év Szeptember 2021 Spanyolország Barcelona + 1 további

Ez a Bachelor's Degree tanfolyam három évig tart, és a lehető legszélesebb körű tapasztalattal és tudással rendelkezik a zenei produkció területén.

BMus Music

SOAS University of London
Campus Nappali 3 év Szeptember 2020 Egyesült Királyság London

Ez a program egyedülálló lehetőség az ázsiai, afrikai és közel-keleti zenei hagyományok és globális diaszpórák tanulmányozására. A diákok az etnomuzikológia alapelveit tanítják és számos ázsiai és afrikai zenét felmérnek. A 2. és a 3. évben arra ösztönzik őket, hogy az egyes régiók zenéjére összpontosítsanak, és vegyék figyelembe a régiókon túli témákat. A teljesítmény a mértéke központi eleme. A hallgatóknak lehetőséget kell biztosítani arra, hogy szakértelmet fejlesszenek ki a zenei teljesítmény hagyományaiban.

Zenei alapképzés az oktatásban - az oktatásra orientált hangszer

Charles University Faculty of Education
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Csehország Prága

A cél a diákok oktatása a zenei elmélet és a gyakorlat területén. Ez a program egy zenei télikert, zenei középiskolák és zenei alapiskolák diplomások számára készült, akik nem a szakmai tolmácsolási karrierre irányulnak.