BACHELORSTUDIES

Összevetése Előadóművészet Alapképzések Japánban 2020

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Az előadóművészeti képzések számos művészet ág, így a színház, a zene és a tánc elméleti és gyakorlati oldalát is megismertetik a hallgatókkal. A hallgatók maguk választhatnak, hogy pl. zenei tanulmányaikat gyakorlati vagy elméleti oldalról közelítik-e meg.

Japán egy szigetország Kelet-Ázsiában. Található, a Csendes-óceán, fekszik keletre a Japán-tenger, Kína, Észak-Korea, Dél-Korea és Oroszország, stretching a tenger Okhotsk az északi a Kelet-Kínai-tenger és Tajvan délen.

A Legjobb Előadóművészet Alapképzések Japánban 2020

2 Találatok Előadóművészet, Japán Filter

Bachelor Nemzetközi Liberális Művészetek: Zene

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Alapképzés
ápr. 2020
<
Nappali
Angol
Campus

Ez a kurzus a pszichoakusztika, a zenei pszichológia és a zenei akusztika széles körű és gyengéd bevezetése. A termelés, a fizika és a hang észlelése közötti kapcsolatokat, va ...

Tovább

Bachelor Nemzetközi Liberális Művészetek: Performing Arts

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Alapképzés
ápr. 2020
<
Nappali
Angol
Campus

Ez a kurzus bemutatja az elméleti, társadalmi és művészi hagyományokat, amelyek kulcsfontosságúak a nyugati színpad és a képernyő dramatikus művészetének megértéséhez. ...

Tovább