Áttekintése Előadóművészet Alapképzések Cipruson 2020

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.Az előadóművészetek terén folytatott tanulmányok ugyanannyira elméletiek, mint amennyire gyakorlatiak. Fedezd fel a tánc, a színház, a zen… Tovább

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

Az előadóművészetek terén folytatott tanulmányok ugyanannyira elméletiek, mint amennyire gyakorlatiak. Fedezd fel a tánc, a színház, a zene és a performansz elméletét és gyakorlatát egy interdiszciplináris képzés keretében.

Felsőoktatás Ciprus végzett öt közös nemzetközi nyelv nevezetesen az angol, francia, portugál, török, görög és kínai. Ez megoldotta kérdésekben nyelvi akadályok ezekben a felsőoktatási intézmények így még a nemzetközi diákok keresik az ország felsőoktatásban.

A Legjobb Előadóművészet Alapképzések Cipruson 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
University of Nicosia
Nicosia, Cyprus + 1 Több

BMus fokozatunk négy kategóriába sorolja a szakmai készségeket, amelyek mindegyike a zene bármely területén sikeres pályafutáshoz szükséges.

BMus fokozatunk négy kategóriába sorolja a szakmai készségeket, amelyek mindegyike a zene bármely területén sikeres pályafutáshoz szükséges. Kevesebb
Alapképzés
01 Sep 2020
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Angol
Campus
 
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου
Nicosia, Cyprus

Bachelor of Music Zene

Bachelor of Music Zene Kevesebb
Alapképzés
01 Sep 2020
Nappali
4 év
Angol
Campus