Előadóművészet Alapdiploma in Tallinn Észtországban

Előadóművészet Alapképzések Megtekintése 2018 in Tallinn Észtországban

Előadóművészet

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Az előadóművészetek egy összefoglaló kifejezés. Beletartozik az előadóművészet minden formája, a tánc, a színház és a zene. A képzés során a hallgatók tudományos (történelem és elméletek) és gyakorlati (különböző előadói stílusok) felkészítést egyaránt kapnak.

Észtország egy demokratikus parlamentáris köztársaság osztva tizenöt megyében, annak fővárosa és egyben legnagyobb városa, hogy Tallinn. Észtországban 12 állami és magánegyetemek 8. A legrégebbi egyeteme az ország a Tartui Egyetem, székhelye: 1632.

Tallinn fővárosa Észtország és a legnagyobb az országban. Ez több mint 400.000 lakos. Tallinn város 2 nagyobb egyetemek és több mint 5 kisebb felsőoktatási intézmények és a tudományok.

Kérj Információt Előadóművészet Alapdiplomák in Tallinn Észtországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Előadóművészet Észtország Tallinn,. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here