$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Egészségügy Alapképzések Megtekintése 2022 az Amerikai Egyesült Hiroshima Japánban

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányiJapán egy szigetország Kelet-Ázsiában. Található, a Csendes-óceán, fekszik keletre a Japán-tenger, Kína, Észak-Korea, Dél-Korea és Oroszország, stre… Tovább

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

Japán egy szigetország Kelet-Ázsiában. Található, a Csendes-óceán, fekszik keletre a Japán-tenger, Kína, Észak-Korea, Dél-Korea és Oroszország, stretching a tenger Okhotsk az északi a Kelet-Kínai-tenger és Tajvan délen.

Kérj Információt Egészségügy Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Hiroshima Japánban 2022

Kevesebb
További információ Japánban folytatott tanulmányokról
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Hijiyama University
Hiroshima, Japán

Egészség és táplálkozás I/II Általános szeminárium a táplálkozásmenedzsmentben Alapvető kémia Alapvető biológia Egészségtudomány Egészségpszichológia Nyilvános higiénia Társad ... +

Egészség és táplálkozás I/II Általános szeminárium a táplálkozásmenedzsmentben Alapvető kémia Alapvető biológia Egészségtudomány Egészségpszichológia Nyilvános higiénia Társadalmi jólét Anatómiai fiziológia I/II Nosográfia I/II Táplálkozási biokémiai kísérletek a táplálkozási biokémiában Biokémia Biokémiai kísérletek Sportélettan Gyakorlat a fiziológiában Vényköteles élelmiszertanulmányok Élelmiszer -kémiai kísérletek Alapszintű elemzési kísérletek Élelmiszer -feldolgozási gyakorlat az élelmiszer -feldolgozásban Főzés -főzési gyakorlat I/II/III. Életszakaszú táplálkozástudomány/li> Gyakorlat az életszakaszban Táplálkozás Táplálkozásgondozás Menedzsment Sport Táplálkozás Táplálkozás Oktatás I/II/III Táplálkozási oktatás I/II Klinikai Táplálkozás I/II/III Gyakorlat a Klinikai Táplálkozás I/II Gyógyszerészet Nyilvános Táplálkozás I/ II Gyakorlat a nyilvános táplálkozásban -
Alapképzés
Japán
ápr. 2022
Campus
 
Hiroshima Jogakuin University
Hiroshima, Japán

A Táplálkozás és Egészségfejlesztés Tanszéken az alapkompetenciát, beleértve a tudást, a készségeket és a hozzáállást, ápolják, hogy a diákok megbirkózzanak a különböző szakte ... +

A Táplálkozás és Egészségfejlesztés Tanszéken az alapkompetenciát, beleértve a tudást, a készségeket és a hozzáállást, ápolják, hogy a diákok megbirkózzanak a különböző szakterületekkel. A diákok megtanulják a célpopulációknak megfelelő táplálkozási és egészséggazdálkodási módszereket. A diákok fejlesztik azt a képességet is, hogy össze tudják kapcsolni a táplálkozás bizonyítékokon alapuló tudományát az emberek életével. Ez szakértelmet biztosít számukra, hogy fejlesztési terveket dolgozzanak ki ügyfeleik tényleges étrendjére és étkezési magatartására vonatkozóan, ami lehetővé teszi számukra, hogy az étrend -fejlesztési tevékenységeket etikai érzékkel valósítsák meg a gyakorlatban. Sőt, képességeket fejlesztenek az étrend és az egészség szakembereiként, akik megfelelően tudják kezelni a társadalmi változásokat és a különböző embercsoportok igényeit, hogy pozitívan járuljanak hozzá a társadalomhoz. A dietetikusok speciális területei széles skálát ölelnek fel, például orvosi ellátást, jólétet, étrendi oktatást, egészségfejlesztést és sportot. Minden dietetikus munkáját a tudomány és az etika alapján végzik. -
Alapképzés
Japán
ápr. 2022
Campus