Filter
Alapdiplomák
Amerikai Egyesült Államok New York New York A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Divattervezés Alapképzések Megtekintése 2019/2020 az Amerikai Egyesült New York az Amerikai Egyesült Államokban

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

A divattervezés egy olyan szakterület, ami magában foglalja az öltözékek és a kiegészítők készítési technikáinak és alkalmazási lehetőségeinek összességét. A divattervező hallgatók emellett megismerkedhetnek a szakma történetével és a tervezést befolyásoló tényezőkkel.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Kérj Információt Divattervezés Alapdiplomák az Amerikai Egyesült New York az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Divattervezés, New York

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
New York
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Fashion Institute of Technology

Sok ember a világon, a divat oktatás = csak egy dolog: FIT. A Divattervezés program, egy FIT eredeti szakok-óta a hallgatók felkészítése a siker minden ... [+]

Bachelor Divattervezés

Sok ember a világon, a divat oktatás = csak egy dolog: FIT. A Divattervezés program, egy FIT eredeti szakok-már készül a diákok számára siker minden szinten, a haute couture, hogy kész viselni a tömeges piacra, 65 évig.

A program megtartja alakuló együtt a divat, hanem néhány FIT hagyományok örökre: Először is, a szoros kapcsolat az ipar hadd merüljön el, mi történik most ebben a gyorsan változó területen. És a saját márka a divat oktatás táplálja a kreativitás miközben egy szigorú alapozó a gyakorlati és technikai ismeretek szükségesek a karrier siker, felfedve, hogy a valós igények és gyakorlatok a divatvilág.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York
Szeptember 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul