Filter
Alapdiplomák
Spanyolország Madrid A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Divattervezés Alapképzések Megtekintése 2019/2020 in Madrid Spanyolországban

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

A divattervezői kurzusok és képzések jól alkamazkodnak a kiegészítők és ruhák tervezése, készítése és marketingje iránt érdeklődő hallgatók igényeihez. A textil szakos hallgatók a képzés során elsajátíthatják a legfontosabb technikai és tervezői készségeket.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Madrid Város fővárosa Spanyolországban. Ez a nagyvárosi terület több mint 3 millió lakos. Meg van egy aréna nevű Las Ventas, hogy a házigazdák az éves bikaviadal esemény. A város számos magán-és állami egyetemek.

Kérj Információt Divattervezés Alapdiplomák in Madrid Spanyolországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Divattervezés, Madrid

Diplomák
Helyszín
Spanyolország
Madrid
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Divattervezésben működő hivatalos egyetemi diploma, egyetemistvánnyal egyenértékű, a diákok számára a divatrendszer folyamatában: a személyazonosság és a védjegy, a gyű ... [+]

A PROGRAM SPANYOLBAN TALÁLHATÓ

A Divattervezésben működő hivatalos egyetemi diploma, egyetemi végzettséggel, a diákok számára a divatrendszer folyamatában: az identitás és a védjegy, a gyűjtemény, a kommunikációs stratégiák, a terjesztés és a gyártás megtervezése és gyártása.

A hallgatók megtanulják használni a gyűjtemények tervezéséhez és fejlesztéséhez szükséges fogalmi, módszertani és projekteszközöket a különböző ágazatokban: férfi és női előszőr, gyermek, sportruházat, fehérnemű, fürdőruha, stb.

Szakmai lehetőségek: Divattervező. Design asszisztens. Illustrator. Menő vadász. Prototípus menedzser. Termék menedzser. Gyártásvezető... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanish (Spain)
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul