Filter
Alapdiplomák
Kanada A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Összes megtekintése Divattervezés Alapképzések Kanadában 2019/2020

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

A divattervezői kurzusok és képzések jól alkamazkodnak a kiegészítők és ruhák tervezése, készítése és marketingje iránt érdeklődő hallgatók igényeihez. A textil szakos hallgatók a képzés során elsajátíthatják a legfontosabb technikai és tervezői készségeket.

Kanada a legjobb országot, hogy folytassa a felsőoktatásban, ha egy interaktív ember. Szinte minden etnikai csoport képviseli Kanadában így 'sa multikulturális társadalom. Nyelvi akadály nem kérdés, hogy a külföldi diákok Kanadában tartják a világ 's vezető nyelvi képzésben.

A Legjobb Divattervezés Graduális Tanulmányok Kanadában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Divattervezés, Kanada

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
LaSalle College Vancouver

LaSalle College Vancouver a kanadai iskolák egyike közül, amelyek divattervezési diplomát adnak. A tanári modellben, amely a LaSalle Főiskola gyökerein alapul, a kanadai ... [+]

Testreszabhatja a jövőjét divatban

LaSalle College Vancouver a kanadai iskolák egyike közül, amelyek divattervezési diplomát adnak. A tanári modellben, amely a LaSalle Főiskola gyökerein alapul, a kanadai divatvárosban, Montréalban, a hallgatók megtanulják az ipar felsővezetőitől azok a készségeket és képzést, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeres karrierjüket alakítsák ki a dinamikus divatvilágban. A diákok a divattervezés alapjait tanulmányozzák, ideértve a szabást, a lapos mintázat-rajzolást, a drapériát, a textiltermékeket és a számítógépes mintázat-rajzot.

A program a fenntartható tervezés alapelveire összpontosít, és lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy részt vegyenek egy gyakorlati alkotóelemben - lehetőséget adva nekik, hogy közvetlenül az iparban dolgozzanak. Az alapok és a fejlett műszaki ismeretek oktatása mellett a fokozat az üzleti fejlődés és a digitális szaktudás körüli elemet is magában foglalja a fejlődő iparban. A divattervező hallgatók, akik diplomával rendelkeznek, már egy év alatt is át tudják adni a kreditüket és befejezni a fokozatot.... [-]

Kanada Vancouver
Április 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul