Filter
Alapdiplomák
Brazília A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Találd meg Divattervezés Alapképzések Brazíliában 2019/2020

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A divattervezői képzések egyesítik a kézműves, a tervezői és a művészeti ismereteket és tapasztalatokat. Egyes képzéseken olyan tantárgyakkal is találkozhatnak a hallgatók, mint a divatipar vagy a divattörténet.

Brazília kínálnak felsőoktatásban, amely részben finanszírozza azokat a fiatalokat, akik szeretnék folytatni a fejlett oktatás. Ezeket úgy kell 18 év közötti és 35 év. Ez a felsőoktatási rendszer lehetővé teszi a hallgatók megtanulják a gyakorlati készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szembenézzen a 21. század kihívásainak.

A Legjobb Divattervezés Alapképzések Brazíliában 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Divattervezés, Brazília

Diplomák
Helyszín
Brazília
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Az egész Fashion System mélyrehatóan foglalkozott egy olyan tanfolyamgal, amely felkészíti a diákot arra, hogy a versenyképes globális piacon - a fogyasztók, az identitás ... [+]

Ez a kurzus a portugál nyelvet tanítja.

MIÉRT?

Az egész Fashion System mélyrehatóan foglalkozott egy olyan tanfolyamgal, amely felkészíti a diákot arra, hogy a versenyképes globális piacon - a fogyasztók, az identitás és a trendek, a termékek és a termékek fejlesztése és fejlesztése, a Divat és üzleti tevékenységeinek megjelenése és kommunikációja révén - fellépjen.

KI?

A Divat számára szenvedélyes fiatalok számára, akik szeretnék felfedezni a különböző lehetőségeket ezen a piacon való fellépés terén, a gyakorlatban élni, kialakítani alkotásaikat, építeni egy szilárd formációt és egy tudatos, felismerhető és innovatív látást az új időkre.... [-]

Brazília São Paulo
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul