Filter
Alapdiplomák
Thaiföld A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Megtekintés Divat Alapképzések Thaiföldön 2019/2020

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A divatszakmában kínált képzések megismertetik a hallgatókat a divat különböző aspektusaival, és tervezői szemléletre szoktatják őket, melynek segítségével új kiegészítőket, ruhákat vagy lábbeliket alkothatnak. Akadnak olyan szakirányok, melyek fókuszában a technológia vagy a művészet- és a divattörténet állnak.

Thaiföld (ประเทศไทย), hivatalosan a Thaiföldi Királyság (ราช อาณาจักร ไทย) az ország Délkelet-Ázsiában partok az Andamán-tenger és a Thai-öböl. A főváros Bangkok elején a sok látogató 'útvonalak, és bár a modern város, gazdag kulturális örökséggel rendelkezik.

A Legjobb Divat Alapképzések Thaiföldön 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Ázsia

1 Találatok Divat, Thaiföld

Diplomák
Helyszín
Thaiföld
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Rangsit University International College

A divattervezés célja, hogy egy divattervezőt alakítson ki a kreativitás vezetőjévé, a kortárs formatervezés mély megértésével, amely teljes mértékben fel van szerelve a ... [+]

Díj

Képzőművészeti Bachelor

Hosszúság években

4 év

A kezdő félév

Június (nyár), augusztus (1. félév), január (2. félév)

Természetesen díjak Bahtban

481 800 baht (csak 2018-ban)

* Kivéve az alapítvány angol és a diákok tevékenységének díjait a RIC-ben ** 2/3/4. Év, ahol a hallgatók a művészettudományi karon folytatnak szakmai kurzust, a diákok „Thai programdíjakat” fizetnek hitelenként, a VP Akadémiai Ügyek által jóváhagyott politika szerint (promóciós feltétel csak AY2018 esetén)

Angol nyelvi követelmények

IELTS 5.0 vagy azzal egyenértékű, vagy elhaladt a Rangsit Egyetem angol nyelvtudás tesztje

A kurzus leírása / célja... [-]
Thaiföld Lak Hok
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul