Filter
Alapdiplomák
Spanyolország Madrid A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Divat Alapképzések Megtekintése 2019/2020 in Madrid Spanyolországban

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

A divat képzés során a hallgatók megismerkedhetnek a ruházatot, a kiegészítőket és a lábbeliket érintő trendekkel. A hallgatók felfedezhetik a különböző stílusokat, a divat történetét és elmélyülhetnek az egyedi darabok tervezésében.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Madrid Város fővárosa Spanyolországban. Ez a nagyvárosi terület több mint 3 millió lakos. Meg van egy aréna nevű Las Ventas, hogy a házigazdák az éves bikaviadal esemény. A város számos magán-és állami egyetemek.

Kérj Információt Divat Alapdiplomák in Madrid Spanyolországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Divat, Madrid

Diplomák
Helyszín
Spanyolország
Madrid
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Divattervezésben működő hivatalos egyetemi diploma, egyetemistvánnyal egyenértékű, a diákok számára a divatrendszer folyamatában: a személyazonosság és a védjegy, a gyű ... [+]

A PROGRAM SPANYOLBAN TALÁLHATÓ

A Divattervezésben működő hivatalos egyetemi diploma, egyetemi végzettséggel, a diákok számára a divatrendszer folyamatában: az identitás és a védjegy, a gyűjtemény, a kommunikációs stratégiák, a terjesztés és a gyártás megtervezése és gyártása.

A hallgatók megtanulják használni a gyűjtemények tervezéséhez és fejlesztéséhez szükséges fogalmi, módszertani és projekteszközöket a különböző ágazatokban: férfi és női előszőr, gyermek, sportruházat, fehérnemű, fürdőruha, stb.

Szakmai lehetőségek: Divattervező. Design asszisztens. Illustrator. Menő vadász. Prototípus menedzser. Termék menedzser. Gyártásvezető... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanish (Spain)
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul