Filter
Alapdiplomák
Kanada British Columbia Vancouver A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Divat Alapképzések Megtekintése 2019/2020 in British Columbia Kanadában

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

A divatszakmában kínált képzések ideálisak azok számára, akik érdeklődnek a különböző típusú öltözékek dizájnja iránt. Egyes képzések emellett történelmi betekintést is kínálhatnak. A divatszakmában folytatott tanulmányok számos lehetőséget nyitnak a hallgatók előtt.

Ha arra gondolsz, hogy minden felsőoktatási rendszer, amely befolyásolja az életét pozitívan, miközben te a gyakorlati ismereteket és készségeket, majd a kanadai 's oktatási rendszer, amire szüksége van. Utazás Kanada az oktatás akkor tudja igazán értékelni a kreativitást és az innovációt az előadók ezen felsőoktatási intézményekben.

Az évek során a város üdvözölte diákok ezrei csodálatra méltó magas oktatási intézményekben. Diákok választhatnak, hogy tanulmányozza itt, mert a kényelem a város kínál az oktatás és a társadalmi életben. Főiskolák és egyetemek ezen a területen kötelezettséget vállalnak, hogy első osztályú oktatást a helyiek és a nemzetközi hallgatók.

Kérj Információt Divat Alapdiplomák in British Columbia Kanadában 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Divat, Vancouver

Diplomák
Helyszín
Kanada
British Columbia
Vancouver
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
LaSalle College Vancouver

LaSalle College Vancouver a kanadai iskolák egyike közül, amelyek divattervezési diplomát adnak. A tanári modellben, amely a LaSalle Főiskola gyökerein alapul, a kanadai ... [+]

Testreszabhatja a jövőjét divatban

LaSalle College Vancouver a kanadai iskolák egyike közül, amelyek divattervezési diplomát adnak. A tanári modellben, amely a LaSalle Főiskola gyökerein alapul, a kanadai divatvárosban, Montréalban, a hallgatók megtanulják az ipar felsővezetőitől azok a készségeket és képzést, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeres karrierjüket alakítsák ki a dinamikus divatvilágban. A diákok a divattervezés alapjait tanulmányozzák, ideértve a szabást, a lapos mintázat-rajzolást, a drapériát, a textiltermékeket és a számítógépes mintázat-rajzot.

A program a fenntartható tervezés alapelveire összpontosít, és lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy részt vegyenek egy gyakorlati alkotóelemben - lehetőséget adva nekik, hogy közvetlenül az iparban dolgozzanak. Az alapok és a fejlett műszaki ismeretek oktatása mellett a fokozat az üzleti fejlődés és a digitális szaktudás körüli elemet is magában foglalja a fejlődő iparban. A divattervező hallgatók, akik diplomával rendelkeznek, már egy év alatt is át tudják adni a kreditüket és befejezni a fokozatot.... [-]

Kanada Vancouver
Április 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul