Filter
Alapdiplomák
Brazília São Paulo A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Divat Alapképzések Megtekintése 2019/2020 in Sao Paulo Brazíliában

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

A divatképzések segítenek a hallgatókat egyedi esztétikai és vizuális világuk megteremtésében, továbbá támogatják őket a kreatív és innovatív divattervezői pálya kezdetén. A képzésnek részét képezhetik a trendek és a divatipar más témái.

Brazíliában van három fok: BA - vesz igénybe 4-6 év alatt lehet elvégezni és a diákok is dolgoznak a tanárok befejezése után négy évvel a kutatás. Masters - vesz egy-két év, hogy elérjék, a doktori / PhD - a legnagyobb mértékben meg lehet tanulni, és úgy három-négy év, hogy elérjék. Ez a három fokkal lazán megfelel a három ciklus a bolognai folyamat - az európai felsőoktatási rendszer. Ez azt jelenti, hogy ha el egy egyetemi diplomát egy európai egyetem, akkor kell minősíteni elérése Masters Brazíliában.

Ez a legnagyobb város Brazíliában, és ez látható a rendszert számos állami és magán felsőoktatási oktatási központok. Néhány világszerte elismert egyetemek, mint a University of Sao Paulo, Pápai Katolikus Egyetem Sao Paulo és Sao Paulo State University található itt.

Kérj Információt Divat Alapdiplomák in Sao Paulo Brazíliában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Divat, São Paulo

Diplomák
Helyszín
Brazília
São Paulo
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Az egész Fashion System mélyrehatóan foglalkozott egy olyan tanfolyamgal, amely felkészíti a diákot arra, hogy a versenyképes globális piacon - a fogyasztók, az identitás ... [+]

Ez a kurzus a portugál nyelvet tanítja.

MIÉRT?

Az egész Fashion System mélyrehatóan foglalkozott egy olyan tanfolyamgal, amely felkészíti a diákot arra, hogy a versenyképes globális piacon - a fogyasztók, az identitás és a trendek, a termékek és a termékek fejlesztése és fejlesztése, a Divat és üzleti tevékenységeinek megjelenése és kommunikációja révén - fellépjen.

KI?

A Divat számára szenvedélyes fiatalok számára, akik szeretnék felfedezni a különböző lehetőségeket ezen a piacon való fellépés terén, a gyakorlatban élni, kialakítani alkotásaikat, építeni egy szilárd formációt és egy tudatos, felismerhető és innovatív látást az új időkre.... [-]

Brazília São Paulo
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul